Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma lányokhoz hogyan ildomos közeledni?
Nekem nagyon bejönnek a roma lányok. Valahogy, számomra sokkal szebbek, mint a fehér bőrűek. Nem igazán tudom viszont, hogy a roma kultúrában, mit tilt, és mit engedélyez az etikett, udvarlás során.
Ha vannak itt az oldalon cigányok, (esetleg lányok), tudnátok segíteni?
Ugyanúgy működik a dolog, mint nálunk, magyaroknál? Van erre vonatkozóan, valamiféle kultúrális különbség?
Rasszista jellegű, sztereotíp hozzászólásokat nem kérek. Köszönöm.
Én az vagyok, és az előttem szólóak baromságokat írnak...
Ugyanúgy van mint nálatok, csak van akiknél házasságig nincs szex, és sokáig kell "udvarolni"
Nem kell sietősen semmit, de ez pl személyszerint változik, van akinél hamarabb történnek dolgok, van akiknek szigorú az apjuk, és ha nem vagy nekik szimpi nem "fogadnak" be :)
De ma már az ilyesmi ritka, szóval nem kell félni, legalábbis a normálisabb fajtától
Nem igazán tartanak külön törvényeket...
CSaj függő, de ha a cigányosabb lányok tetszenek, akkor légy rámenős és magabiztos. Az ő kegyeibe így bejuthatsz.
A családéba nem biztos. Oda kitartás kell és nem megijedni.
De ha csak barátnőnek akarod, az mehet csak a csaj engedélyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!