Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feladatokat tennetek egy ilyen jatekba?
Figyelt kérdés
Regen lattam egy videot ahol chatrouletten jatszott egy srac ilyet lanyokkal. A jatek lenyege ahogy emlekszem az volt, hogy voltak feladatok kiadva a lanyoknak. Eloszor csak ugye ilyen kevesbe durvak, mint hogy vedd le a zoknid stb. Es ugye ezek egyre inkabb nehezedtek. Minden feladat ert x pontot es y pont utan lephettel egy szinten. En is szivesen osszeallitanek egy ilyen feladat listat ahol lehetne pontokert lepkedni, de mostanaban nem vagyok tul kreativ es hat ezert fordulok hozzatok. Ti lanyok milyen feladatoknak orulnetek es ti fiuk miket adnatok lanyoknak (Vagy akar forditva is)? Az elso korokbe csak ilyem vetkozos, vagy lajtosabb dolgokra gondoltam. Aztan kesobb lehetnenek olyanok, mint hogy dugj fel valamit, vagy lovagolj valamin stb. Aztan lehetne egy extrem szint is amin mar bdsm jellegu dolgok is lennenek (persze enyhek):D2019. dec. 20. 06:51
1/2 anonim válasza:
Ez jól hangzik , csak ezt hogyan és hol lehet játszani , kivitelezni ?
2/2 anonim válasza:
ilyennel én is konfrontálodtam nem is oly rég, szerencsére lányomat letudtam idöben állitani. Nem egészen veszélytelen a chatroulette mert akár ki fel is veheti és szétosztja utána a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!