Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 eves szuz lanykent miert nem jon ossze?
Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok, alberletben lakom egyedul. En ugy gondolom, hogy atlagon feluli a kineztem, es masok szerint is csinos vagyok, de valahogy megse jon ossze nekem soha. Volt mar, hogy felhivtam magamhoz sracokat, jot dumaltunk, de valahogy ennel tobb soha nen tortent, pedig mar vagyom ra. Most pont olyan fiukat fogtam ki akik nem vevok az ilyenre vagy esetleg nekem kene kezdemenyezni a dolgot?2019. dec. 20. 06:22
11/20 anonim válasza:
Lehet mégsem vagy szép... és csak haverkodnak veled.
12/20 anonim válasza:
Mennyien komolyan vesznek egy ilyen kamukérdést... :(
13/20 anonim válasza:
Csak szűztelenítést szeretnél vagy rendszeres szexet is?
14/20 orton válasza:
Tul kedves fiukat valasztasz akik nem mernek hozzad erni se mert tul szepnek talalnak.
15/20 anonim válasza:
Kérdező,mikor hírdetsz nyertest??Úgy izgulok.Amúgy te leszel a fődíj??
16/20 anonim válasza:
Erre a kérdésre ennyi alapján elég nehéz válaszolni. De mit szeretnél, hogy összejöjjön? A szex? Vagy kapcsolat?
17/20 anonim válasza:
nem ismerlek, de leírásod alapján te a Bogi barátomra emlékeztetsz, és ezért úgy írok, mintha neki írnék. Bogi, szuper csaj vagy, tök jól nézel ki, de semmi szexuális kisugárzásod nincs. Nagyon látszik, hogy egy rakat fiú tesóval nőttél fel, mert félig úgy viselkedsz mint egy fiú. Szuper tested és szuper feneked van, de hiába nézlek, semmi eleganciát és játékosságot nem látok a mozgásodban. Sosem láttalak flörtölni, csábítani, veled csak dumálni és röhögni lehet, ami barátként tök jó, de mi pasik, emiatt nem látunk benned semmi olyat amitől beindulnánk.
18/20 orton válasza:
"Nagyon látszik, hogy egy rakat fiú tesóval nőttél fel" az ilyen nők általában jobban értenek a férfiak nyelvén és egyáltalán nem idegenkednek pasik társaságában. Ettől függetlenül lehet hogy pont Bogi barátnődnek nincs szexuális kisugárzása. De nem korrelál a kettő.
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem jó megközelítés fiúkat felinvitálnod a lakásba: ha rendesebb típus akkor nem nagyon fog az első alkalommal letámadni a szexszel. Ha meg nem, akkor lesz egy rossz első élményed szex terén, ami elég rossz kihatással van később sok mindenre.
Alakíts ki egy működő kapcsolatot egy rendes fiúval, a több meg majd jön magától. Járj minél többet társaságba.
20/20 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg nem egy oka van, hanem több. Egyik az lehet, hogy nem megfelelően flörtölsz, adsz le jeleket. És emiatt talán egy kedvesebb, átlagos srác nem merne bepróbálkozni.
Mivel nem ismerlek, a többi indokot nem ismerem. De nem vagy semmivel se elkésve, a 20 még nem olyan sok. :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!