Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan pótolhatatlanul fontos minden férfinak a szopás egy kapcsolatban?
Azt sem tudod eldönteni, hogy a jóindulatú, segítő szándékú, érett felnőtt (ellenére annak, hogy képtelen vagy puszidobálós szmájli nélkül megírni egy kommentet) szerepében tetszelegj, vagy inkább a nemtörődömöt add és úgy tégy, mintha nem lennél pontosan tisztában azzal, hogy semmilyen tekintetben nem állsz fölöttem. Miért akarsz segíteni, ha "neked mindegy, hogy mekkora gáz vagyok"? Milyen alapon tiltod meg, hogy esetleg méltassam a stílusod, miután te az enyémmel megtetted? Mi következik abból, ha azt mondom, hogy az előjáték az orálon kívül állhat egymás csókolgatásából, simogatásából, kézzel történő izgatásából is? Tippeket kell adnom a nemi életed színesítéséhez? A felfogásom mely része miatt érdemlem meg, hogy "kijárjon nekem az élettől"? Miért kell a kis lelked megnyugvásához, hogy rossz legyen annak, aki látszólag nem ért egyet veled valamiben? Hány éves fejjel állsz ezen a rendkívül magas szellemi és erkölcsi nívón?
"Most nagyot és okosat akartál mondani, de hát nem jött össze."
Ha nem jött volna össze, képes lennél érdemben lereagálni mindent, érvekkel rávilágítva az ostobaságomra, ehelyett ugyanazt a tartalmatlan, személyeskedő f#szságot szajkózod, amit két kommenttel ezelőtt is.
"Kíváncsi lennék hányan hagynak ott a suta szexuális hozzá állásod miatt."
Kíváncsi lennék, téged hányan hagytak már ott a csapnivaló vitakultúrád miatt. A hozzáállásomról pedig nem derült ki semmi, rám projektálsz valamit, ami az agyadban született meg.
És ha már tanácsokat osztogatunk egymásnak, az én javaslatom az lenne, hogy a túltengő filantrópiádat fordítsd inkább a rászorulók (a valódi elesettek) anyagi támogatására, adakozz jó sokat, azon mindenki nyerne, még a létezésednek is adna némi értelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!