Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos az előjáték? Mi van ha sokszor elmarad?
Figyelt kérdés
Főként az érdekel ha lánynak marad el. De a fiú kap, ő kielégül minden, de a lány mikor hogy. Lehet köze ahhoz is hogy előtte nincs meg a ráhangolódás , vagy hogy a fiú nem csinál ott semmit hanem egyből szex, vagy csak ő kap orálisan. Hogyan tudnám jobban erőltetni hogy engem kényeztessen jobban és ne én öt ?2019. dec. 7. 09:31
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos. Ha nincs előjáték nem tudok rá hangolódni, nem tudok úgy benedvesedni és a szex se lesz jó.
2/4 anonim válasza:
Vannak olyan helyzetek amikor néha jöhet a spontán durrbele, előjáték nélkül, de nagyrészt nem így van, és igen, fontos szerepe van a ráhangolódásnak. Egy kapcsolat elején főleg, amikor még nem is ismeritek annyira a másik igényét.
A nőknek általában lelkileg is rá kell erre hangolódni, nemigazán megy az úgy,hogy egymásnak estek és kész. Ritka az olyan páros ahol mindkét fél előjáték nélkül is csúcsra jut.
De bocs', megkérdezem...ha a fiú megkapja az előjátékot Ő mindeközben mit csinál?
3/4 anonim válasza:
Már a múltkor is megmondtuk, hogy hagyd ott ezt az önző barmot. Nem szeret még mindig. Csak kihasznál. Ne legyél már ilyen szolgalelkű.
4/4 A kérdező kommentje:
Milyen múltkor ?
2019. dec. 7. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!