Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lány kezdeményezhet fiúnál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány kezdeményezhet fiúnál?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már régóta tetszik nekem, s nem tudom mit tehetnék. Ha csak simán szerelmet vallanék neki, lehet hogy nem is érdekelné, vagy pedig azt gondolná hogy egy egyszerű csitri vagyok aki 'rajong' utána. Ha flörtölnék vele, és/ bevetném a nőiességemet hogy meghódítsam, valószínűleg könnyűvérűnek néznének. Normális válaszokat kérek.
2019. dec. 19. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ha flörtölnék vele, és/ bevetném a nőiességemet hogy meghódítsam, valószínűleg könnyűvérűnek néznének"

Kérdező te is tudod hogy ez micsoda kamu duma. Szemezés, hajcsavargatás, egy "milyen napod volt" kérdés, egy dicséret, hogy jó az inged, ez aztán tényleg a könnyűvérűség netovábbja..

Te csak semmit nem akarsz tenni, csak megindoklod.

2019. dec. 19. 23:29
 12/12 orton ***** válasza:
100%

Játszd meg a biztonságos utat:

1. csak próbáld keresni a tekintetét, társaságát gyakrabban, legyél kedves, vicces vele, add önmagad, beszélgess, chatelj vele

2. ha egy időn belül (1-2 hét én olvasatomban max) nem lép, akkor vagy nem tetszel neki, vagy túl kisfiú még h értsen a nőkhöz

Srácoknak ugyanígy biztonságos út:

Csak ahhoz a nőhöz menj oda, aki ad ilyen jeleket.

2019. dec. 22. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!