Hogy kezdeményezzen egy 15 éves lány egy 19 éves fiúnál? Kezdeményezhet egy lány?
Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, néha egy busszal jövünk haza. Tudom, hogy tetszem neki, de ő nem mer kezdeményezni. Még nem beszéltem vele,mert egy kicsit én is félénk vagyok.2014. szept. 9. 16:46
1/5 anonim válasza:
Kezdeményezz. Manapság nem ciki. Csak menj oda, legyél bátor. Maximum nemet mond. Akkor sincs katasztrófa.
2/5 anonim válasza:
Szia nagyfiú! Nem akarsz elhívni valahova? Nem harapok!
4/5 anonim válasza:
"Kezdeményezhet egy lány?"
Nem, a világegyetem első és legeslegfontosabb szabálya, hogy egy lány sosem kezdeményezhet!!!!!
Persze hogy kezdeményezhet, te tök. Mégis mit gondoltál? Ha mindig a hülye srácok kezdeményeznek, és a jóképű rendesek meg nem, akkor soha életedben nem lesz rendes jóképű barátod? Szegény fiút előre is sajnálom, te tökfej.
5/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. lehet hogy ő a te embered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!