Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdeményezhet egy...

Hogy kezdeményezhet egy átlagos lány és viszonylag menőnek számító fiúnál?

Figyelt kérdés

Egy kézilabdameccsen láttam először, többször is összetalálkozott a pillantásunk, és az ott szerelem volt első látásra. (Lehet röhögni.) Sosem éreztem még ilyet, de nekem MUSZÁJ megismernem azt a fiút. 2 évvel idősebb nálam. Nem sorolnám magam a bombacsajok közé, ő viszont a lányok kedvencének tűnik, habár azt mondják róla, kedves fiú. Nagyon félénk vagyok, fogalmam sincs, hogy hogy tudnék vele valami beszélgetésfélét kezdeményezni. Várhatok egy hetet, és a következő meccsen valamivel próbálkozhatok (de akkor ott van az egész családja), vagy írhatok neki facebookon valamit. De halvány lila gőzöm sincs, hogy mit mondjak. HELP ME

17/L

2013. nov. 9. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Lányként elég annyit írnod/mondanod hogy szimpazikus és szeretnéd megismerni.

Aztán vagy ad egy esélyt vagy nem.

2013. nov. 9. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már tudod a nevét ismerősök vagytok fb-n akkor nem nehéz:) kezdetnek irj neki ha fönt van annyit hogy szia..aztàn emlitsd meg hogy láttad a meccsét esetleg ha szerzett pontot azt is mond hogy lássa hogy érdeklődsz a meccs iránt is ezután már könnyű lesz..majd ird a fejleményeket kiváncsi vagyok:) hajrá
2013. nov. 10. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Írtam neki, az elején mondta, hogy benne van a beszélgetésben. Aztán megkérdezte, hogy hallottam-e róla valamit. Mit kellett volna? Azt válaszolta, hogy majd megismerem és megtudom, hogy milyen is.. Rosszul hangzik :D

Én kérdezgettem utána mindenről, de semmi visszakérdés nem érkezett vagy valami komment ahhoz amit írtam. Szóval vagy nagyon le akar rázni (pedig az elején aranyos volt), vagy nagyon szűkszavú fiúra talaltam. Majd kiderül :)

2013. nov. 12. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma már jobb napja volt, lehetett vele beszélgetni. Úgyhogy minden sínen van!! :D
2013. nov. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!