Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi baj van velem? Egyszerüen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem? Egyszerüen rám sem néznek a lányok.

Figyelt kérdés

Egyszerüen rám se hederítenek a lányok. Nem nézek ki a legjobban, de nem vagyok gonosz, és nem köteketem. 19éves fiú vagyok. Szűz. Mindíg őszinte vagyok.

De bátortalan, és nem merek oda menni a lányokhoz. Már fáj, hogy egyedűl vagyok, és úgy szeretnék én is megölelni valakit, vagy csak szimplán ismerkedni. Nem tudom elmondani senkinek se ha valami fáj. Szerintetek van még esélyem egy velem egykorú szűz lányt találni, aki önmagamért szeret, és esetleg nem csalna meg? [link] ha valaki szeretne ismerkedni mesengeren nyugodtan rám írhat. Én hiszek abban, hogy létezik az igazi, csak egyedűl szinte képtelen vagyok élni.

2019. dec. 18. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
19 vagyok de sajna nem szűz, na basszus akkor errol lemaradtam.
2019. dec. 18. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"Egyedul szinte keptelen vagyok elni". Na baratom, kezdodo tarsfuggoseg? Nem a legjobb referencia, hogy meg profilkeped sincs es bar soee volt baratnod neked a tokeletes kell aki meg szuz is. Nem veletlenul nincs parod en ezt gondolom. Valami nincs rendben veled, es ezt a szanalmas parkeresesi probalkozasod is mutatja. Raadasul mit gondolsz, hogy vegyen teged eszre barki is? Elobe neked kene kezdemenyezni, a neten lutri ismerkedni. De ha meg neten akarsz akkor meg legalabb egy kepet tegyel fel magadrol
2019. dec. 18. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ne azzal kezdj hogy márpedig te milyen kedves vagy, mert mindenki az
2019. dec. 18. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott hogy a szüzesség nem betegség, hanem egy állapot, ami idővel elmúlik :)

Folytassuk ott, hogy ha nem mersz odamenni lányokhoz akkor mit is vársz??? Azt várod, hogy a lányok letámadjanak és külön kérvényt nyújtsanak be neked? A lottót sem nyeri meg aki nem vesz szelvényt. Úgyhogy rázd helyre a tökeidet és próbálkozz. Ha visszautasítanak, akkor ez van, majd próbálkozol másnál amíg célt nem érsz.

2019. dec. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!