Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt hogy kiábrándultatok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy kiábrándultatok egy jó pasiból mert totál megváltozott?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt tetszett egy fiú. Pár év múlva újra találkoztam vele és alig ismertem rá. Görnyedt testtartással jár, lehajtott fejjel, szótlan, az arcszőrzete elhanyagolt, zárkózott.

2019. dec. 17. 21:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mit csámcsogsz itt a kérdésemen 70 %-os? Húzz el melegebb éghajlatra te agyi érkatasztrófa
2019. dec. 18. 00:01
 12/16 A kérdező kommentje:
A hóhér kérjen bocsánatot tőled.
2019. dec. 18. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ember folyamatosan változik, van aki előnyére, van aki nem annyira...

Ezzel együtt egy beteg, nehézségekkel küzdő embert "leszánalmasoznod" elég nagy bunkóság, lehetne benned több empátia is mások iránt, kedves önmagától elszállt királykisasszony.

2019. dec. 18. 00:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szanalmas
2019. dec. 18. 00:36
 15/16 A kérdező kommentje:
A szánni, sajnálni szavak rokon értelműek. Megszántam, megsajnáltam szegényt, hogy ennyire tönkrement. Ennél empatikusabb lenni nem tudok.
2019. dec. 18. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szanalmas =/= szanalomra melto.

35F incel

2019. dec. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!