Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jobb egyedül lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egyedül lenni kedves férfiak?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam hogy egyre több férfi inkább marad egyedül mint hogy kapcsolatba legyen.

Ez azért van mert az utóbbi időben minden honnan még a csapból is az folyik hogy mi nők mindenben jobbak vagyunk nálatok?

2019. dec. 17. 19:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
32%
Utolso. Persze mert a legtöbb ferfi olyan lett mint egy nő. Nem kell a no melle meg egy no. Egy férfit en csak akkor tudom magam mellett megturni ha tenyleg ferfi es nem erzem magam mellette ferfinek. Nem erzem magam erosebbnek nala. Nem erzem azt h nekem kellene ot megvedenem. A ferfi legyen ferfi.
2019. dec. 21. 21:08
 32/37 anonim ***** válasza:
90%

Mostanra a nőkön elhatalmasodott az a marha nagy öntudat, akik elvárják alanyi jogon hogy nekik ugráljon a világ, a testnyílásaikat fizetőeszközként vetik be anyagi, vagy más előnyökért. Ha kapcsolatot szeretnének, akkor fel van építve mindegyiknek egy álomvilágban kitalált elvárásrendszer. Legyen az ember külsőleg minimum egy Bradd Pitt, legyen tele lóvéval, mindenképpen menőnek gondolt munkája legyen, mert eladóval nem álltok szóba, minimum dídzsé vagy valóságsóhős legyen, hurcolásszon nyaralni, bulikázni, drága prémium kocsival rendelkezzen, hogy lehessen az egésszel kérkedni instán az ugyanilyen értékrendű barinőknek. :)

Egy szinte kizárólag anyagiakkal kérkedésre felépített világban ez kinek kell? Kell nekünk még probléma,a stressz, a hiszti, a nyafogás? Minek? :)

Annyira soknak gondolják magukat a nők, közben meg egy villanykörtét nem képes kicserélni egyik sem, olyankor fintorogva elő kellene szedni azokat a pasikat akik amúgy alapból a "fúj" kategória mert nem kigyúrt cicafiú aki amúgy semmihez sem ért, önmaga nézegetésén kívül. :)

Ami maradna a még klasszikus pasiknak azokkal meg valami nagyon nem stimmel, ami újabb stresszfaktor, hisz kinek kell egy ragacs akit amúgy kényszergyógykezelésre kéne beutalni. :D

2019. dec. 21. 22:30
 33/37 anonim ***** válasza:
82%
Nők = Probléma. Ha nőd van, 10 évvel kevesebb ideig élsz. Ki vagyok én, hogy elvegyem magamtól a hosszú élet reménységét? 🙂 Érted. Nincs nő, nincs probléma.
2019. dec. 21. 22:40
 34/37 Lazy Lover ***** válasza:
75%
32 nagyon egyet èrtek veled de màr a ronda nõk is elvàrjàk ezt az a vicc
2019. dec. 22. 10:09
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Házasságban élek, szeretem a párom. Nem szeretnék egyedül élni. ... Két hét után rám jönne a kangörcs, mehetnék a nőkhöz "pitizni". Írkálhatnék a "társkereső oldalak" sokak által "kipróbált" veteránjainak. :)

Jobb így. Jobb valakire számítva, jobb valakit szeretve, jobb valakiért élve.

2019. dec. 24. 00:02
 36/37 anonim ***** válasza:
50+ férfi vagyok
2019. dec. 24. 00:03
 37/37 tőzegáfonya válasza:
92%
alapjából véve, mindkét oldalon van igazság, de többségben vannak szerintem azok a nők, akik elvárnak mindent alanyi jogon, de közben meg azt mondják hogy női egyenjogúság!persze a férfi keressen, egy nőnek nem feltétlen kell dolgoznia, miért is kéne?! nemigaz? de persze a férfi azon felül hogy dolgozik még a manikűr-pedikűrt is fizesse ki a nőnek, meg minden csicsás lófaszt, ja és alap hogy legyen autója..anélkül szóba sem áll az olyan férfival..és teljesen mindegy hogy a férfi igényes, értelmes,ápolt megjelenésű..ha nincs autod már mehet a levesbe.. na ezért vagyok énis szingli, és semmi gondom nincsen, nem kell hallgatni a nyafogást, a sírását, azt hogy most miért nem megyek, miért nem vettem neki semmit sem,miért nem találkozunk,és a stb sok hülyeség...hát ezért van nagyon sok szingli férfi..ja és mert értelmes nő alig van, és inkább akkor maradnak egyedül a férfiak, ha meg normális nő van, azt egyből viszik mert tudják hogy feleségnek való.. az idióta nők meg maradnak ott, és picsognak hogy velük senki sem akar összejönni..kicsit elkéne kezdeni gondolkozni az efféle nőknek hogy miért is nem marad meg senkisem mellette..de persze a férfi a hibás mindig az ő szemükben..hát engem meg nem fognak palira venni és kizsákmányolni ....
2020. jan. 3. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!