Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jobb egyedül lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egyedül lenni kedves férfiak?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam hogy egyre több férfi inkább marad egyedül mint hogy kapcsolatba legyen.

Ez azért van mert az utóbbi időben minden honnan még a csapból is az folyik hogy mi nők mindenben jobbak vagyunk nálatok?

2019. dec. 17. 19:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
38%
Nem ez így nem igaz , a férfiaknak igen is szükségük van a nőkre és a nőknek is a férfiakra ! Ez a természet rendje és minden ami nem így működik , az eltérő a normálistól !
2019. dec. 17. 22:53
 22/37 anonim ***** válasza:
64%
Alkalomkénti dugásra, valóban, szükség van. De semmi egyébre...
2019. dec. 17. 23:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Már megházasodtam, de nagyon hosszú ideig éltem agglegényként. Azt szerettem abban a korszakban, hogy anyagilag függetlennek éreztem magamat és semmilyen szinten nem tartoztam senkinek semmilyen felelősséggel, semmiért. Nem kellett senkinek soha, semmilyen szituációról magyarázattal szolgálnom. Dolgoztam és éltem az életemet, ami nem volt bonyolult, mert nincsenek magas igényeim - sem anyagilag, sem pedig szociálisan. Ha úgy tetszik, szabadnak éreztem magam a szó összes értelmében.
2019. dec. 18. 01:13
 24/37 anonim ***** válasza:
59%

Nekem lenne igényem egy társra, de az értelmesebb válaszokat elolvasva kicsit meginogtam.

Jó átölelni valakit és úgy elaludni, ugyanakkor azt sem jó hallgatni, hogy este oda dobtam le a zoknimat, ahova.

Talán egy barátság extrákkal lehetne a jó megoldás...

2019. dec. 18. 04:04
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

A lelkem mélyén nekem is kellene valaki. Nyilvánvalóan.

Viszont több nő volt aki ismerkedéskor nem azt vette figyelembe hogy épp vele beszélek és időt szakítottam rá eszembe jutott. Inkább agyalt azon hogy nem volt elég neki, meg annyit akart volna még mesélni nekem. Nekem meg ugye egyenlőre megvan a saját életem a saját dolgaimmal. Ha netán el is mondom hogy miért nincs annyi időm vele foglalkozni jelenleg rögtön agyalni, spekulálni kezd a háttérben. Biztos utál, biztos játszik velem, biztos ki akar használni.

Utána meg majdhogynem könyörögni kéne neki hogy bocsásson meg. Na hát ezt nem fogom megtenni. Vagy lesz a figyelemhiányos Miss Picsuszban annyi rugalmasság hogy szemet huny efölött, vagy keressen másik balekot akivel órákon keresztül cseveghet hogy később ő is kihasználhassa.

És ez csak néhány tapasztalat. A szingli nőket sem véletlenül kerülik egy idő után.

2019. dec. 18. 09:17
 26/37 A kérdező kommentje:
Úgy érzed kerülik a szingli noket?
2019. dec. 18. 10:00
 27/37 anonim ***** válasza:
91%

Vannak biztos olyanok akiket nem kerülnek (feltűnően), de a többség saját maga is tehet róla hogy kerülik. Még ha ő maga nem is tudatosan van ezzel tisztában.

A lényeg hogy nem hiányzik nekem az állandó konfliktus mindenféle (férfi szemmel) piszlicsáré dolog miatt. Szerintem a mai nők (és férfiak) nagyon nagy részéből hiányzik az önismeret, hogy időnként kicsit megfordítsa azt a bizonyos önmagáról alkotott képet.

2019. dec. 18. 10:32
 28/37 anonim ***** válasza:
65%
En lány vagyok. Es inkabb egyedul vagyok, mert jobb egyedul. Nincs problema nincs hiszti. Csinalok amit akarok. Egyedul lehetek, olvashatok, alkothatok. Dolgozhatok. Bem ker senki szamon. Nem kell attol tartani hogy a "csavom" szégyelli amilyen vagyok vagy megcsal. Igazi álom. Eddig 2 kapcsolatom volt, mind a kettoben a sracok erzekenyek hisztisek voltak. Az egyik allandoan a nyakamon logott, es korhazba kerultem miatta mert nem hagyta h egyedül legyek. Elkezdtem stresszes depressziós lenni. Egyutt a meloba egyutt otthon. Szörnyű. Plusz a hajam is elkezdett hullani. Pedig csak 2 honapig voltunk együtt. Orulok neki h független vagyok. *.*
2019. dec. 18. 15:37
 29/37 Jossh válasza:
88%

Azt kell mondjam, hogy nem jó. Mégis azt látom, hogy első körben ha nem vagy Mr tökéletes és nem tudod csettintesre adni amit kinyog mehetsz a sunyiba.

Én az a fajta vagyok akire azt mondják :szentimentális. Rá is fáztam mindig.. De nem tudok más lenni így inkább egyedül vagyok...

2019. dec. 18. 22:42
 30/37 bringásjoci ***** válasza:
80%
Az életterünket vettétek el,amiért létezünk.Itt olvastam egy nagyon szép levelet a párjának irta."Elhagylak mert nem engeded hogy férfi legyek melletted.A döntéseimet felülbirálod megváltoztatod,feleslegesnek érzem magam."A családfö szerepét átvették a nök.Nem vonzo a tartos kapcsolat
2019. dec. 20. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!