Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapi ötlet?
Nemsokára töltöm a 30-at, és nincs barátnőm, de jól akarom érezni magamat. Arra gondoltam, hogy kiveszek egy luxus airbnb-t, meghívok mondjuk 5 hivatásos lányt egész éjszakára, rendelek némi alkoholt, pizzát és ilyen fiatalság búcsúztató bulit tartok. Vélemények?
P.S Pénzügyileg nem vágna földhöz a dolog.
Te a gyakorikerdeseken akarsz az ejszaka csaszara lenni pizzaval meg ku*vakkal? :D
Kemeny :D
Ha te erre akarsz eltapsolni pár száz ezer Ft-ot akkor csináld, mi nem mondhatjuk meg mire verd el a pénzed, ha neked ez okoz örömet.
Nekem sem volt éppen párom amikor 30 éves lettem (na bumm), de mégse prostizni voltam inkább a haverokkal csaptunk egy jó kis bulit (olcsóbb is mint prostit rendelni). Megjegyzem, a prostit nem magának rendeli az ember szülinapra hanem a haverok meglepetésnek :)
Nem értitek a kérdező...
Ő nem ötleteket keres csak hirdette magát hogy neki VAN pénze erre. És hát 30 évesen akkora király hogy kvákat és pizzát rendel mert hát nincs barátnő.. (gondolom az anyja nem engedné be a lakásba) :D
Szerintem tök jó, hogy vállalod magadat. ^^
Én pl szívesen lennék az egyik lány, csak nem vagyok semmi hivatásos, se pesti. :/
Most erről mégis milyen véleményt vársz?:D
Ha neked ez jó és pénzed is van rá, akkor egészségedre. Bár megnézném, mi a fenét kezdesz 5 csajjal és egy farokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!