Polipál kérdése:
Mit csináljak ha megyek grill és szülinapi bulira ahol grillezni és tortázni fogunk de én vegán vagyok. Csak ők nem tudják. Az viszont gáz hogyha én semmit nem eszek körülöttem meg mindenki eszi a tortát Valaki valami ötlet?
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 23:27
1/5 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy elmondod nekik, hogy vegán vagy?Akkor már nem fognak csodálkozni, hogy nem eszel semmit.
2/5 anonim válasza:
Akár vegán tortát is készíthetnek.
3/5 anonim válasza:
Ne legyél vegán, semmi értelme :D
4/5 anonim válasza:
Nem kéne túltolni ezt a "túlhájopolt" vegán butaságot és divatból játszani a bohóc vegánt.
Szívás, nincs torta, se grillétek, se baráti programok :)
A butaságnak ára van öcsi...
5/5 anonim válasza:
Vigyél magaddal egy tálca vegán sütit amiből a többieket is megkínálhatod és te meg azt eszel, amíg a többiek mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!