Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti ezt nem érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ezt nem érzitek gáznak?

Figyelt kérdés

Vannak lányok akik magas derekú tangát vesznek fel, de szerintem iszonyatosan bénán áll, olyan mintha egy 2 számmal kisebb bugyit húznának gyomorig és alig takarja épp a punci részt.

A fenéknél még bénább és egyre több ilyet látok bikiniben is. Nem érzitek gáznak?

Pl.:

[link]

[link]

2019. dec. 17. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Engem a kirepedt popó sem érdekelne, meg hát... ;)
2019. dec. 17. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kisportolt formám van, jó, hogy mutogatom magam.
2019. dec. 17. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Én utálom a tangát.
2019. dec. 17. 12:53
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

az a jó ebben, hogy olyan részeket enged láttatni, melyet a klasszik fazonú bugyik mind takarnak

"punciszél"(itt gyk-n láttam ezt a szót :D), és a csípő medence részen fedetlen

2019. dec. 17. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
amúgy meg, ha valaki vékony formás, alacsony testzsír% stb, tökmindegy mit vesz fel, minden jól áll neki 🤷
2019. dec. 17. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
A nőket én továbbra se nevezném tárgynak. Ha zavarná őket az, hogy mi látszik ki belőle vagy nem lenne számukra kényelmes akkor nem hordanák.
2019. dec. 17. 15:48
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

"amúgy meg, ha valaki vékony formás, alacsony testzsír% stb, tökmindegy mit vesz fel, minden jól áll nek"

Valami "csak" simán jól áll, valamitől meg ész megáll, ...

2019. dec. 17. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!