Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem erzitek nagyon gaznak h vannak ferfiak akik azzal toltik az idejuket h itt irogatnak uzeneteket lanyoknak?
Jaj,ne is mondd!
Az egyiknek kultúráltan megpróbáltam elmagyarázni,hogy sok értelme nincsen pont itt partnert keresni,de felhúzta az orrát,hogy ő igenis találni fog,és komolyan,ha tehette volna,rám csapta volna az ajtót. :D
A kérdésre válaszolva,kissé zavar,de nem véletlenül találták ki a tiltás gombot,szóval én nem hagyom magam kikészíteni. :P
Fel lehet szedni itt is normális lányt. Miért ne lehetne? Két lánnyal is találkoztam már erről az oldalról. És volt néhány lány akikkel telefonon beszéltem.
Megvolt a közös téma és beszélgettünk..
Mondjuk azt nem tudom, hogy mire gondolsz? Arra hogy vannak olyanok akik minden női válasznak tűnő válaszra privátot dobnak? Na az gáz.. vagyis inkább reménytelennek tűnő próbálkozás :D
Nem hiszem, hogy "gáz" lenne itt beszélgetni vagy ismerkedni, ha épp valakinek ilyen céljai vannak. Igazából meg lehet itt ismerni normális és értelmes embereket.
Én is beszélgetek mostanában itt valakivel, de nincs ismerkedés célja, csak levelezünk. Nincs benne szerintem semmi rossz.
A másik véglet az amikor bizonyos felhasználók betámadnak minden nőnek hitt kérdéskiírót vagy válaszolót és sokszor ugyan azt az üzenetet küldik el. Végül is, ha valaki kulturáltan ír ebben sincsen semmi rossz csak az a szánalmas, hogy sokan arra sem veszik a fáradtságot, hogy új üzenetet írjanak csak ugyan azt másolgatják, hogy hátha majd ezer halból lesz egy olyan aki horogra akard.
#4 vagyok (mondjuk minek mondom,ha úgyis kint a felhasználónevem).
Szóval,kissé félreértettetek,én arra a típusra gondoltam,mint amelyiket az egyik válaszoló írt,hogy minden lében kanál akar lenni,és a dorongjával vagy a felsőtestével akar ismerkedni.
Ezeket tiltom instant.
Azt hittem,hogy mindemki erre a kategóriára gondoltál,de mégsem,akkor elnézést.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!