Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem erzitek nagyon gaznak h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem erzitek nagyon gaznak h vannak ferfiak akik azzal toltik az idejuket h itt irogatnak uzeneteket lanyoknak?

Figyelt kérdés
Tenyleg azt hiszik h itt fel lehet szedni egy normalis lanyt?
2018. aug. 18. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel több, fantasztikus leányzót is megismertem már az oldalon, nem tartom gáznak...

26F

2018. aug. 18. 22:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindenki azzal a lehetőséggel él, amivel tud.

Nekem nincs vele bajom, ha nem akarok, nem válaszolok. Az kicsit vicces, hogy egy felhasználó március óta 16-szor (megszámoltam) írt nekem privátot különböző válaszaim után, még csak nem is egy kategóriában.

2018. aug. 18. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem gáz, azt meg tudom, hogy a normális lányok nem maradnak itt sokáig.

De új tagként megtalált már egy - kettő. Igaz ők törölték is magukat.

2018. aug. 18. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Igazad van, nem lehet, mert itt nincsenek normális lányok. ¯\_(ツ)_/¯
2018. aug. 19. 00:00
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

Voltam regelve vagy 6 társkeresőn, a kutya nem írt vissza. Itt beszélgettem vagy 8 leányzóval, mind válaszolt, egyből lett kis fél éves kapcsolat az utolsó pedig a kedvesem jelenleg :). Ez sem másabb, mint az utcán.

32/f

2018. aug. 19. 06:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Semmi kifogásom az ellen, ha valaki ismerkedés céljából küld egy értelmes, tartalmas, ismerkedős üzenetet. Ezzel mégis mi bajod van?

Vannak olyan üzenetek is, ami tényleg gáz, nyomulós, még az arcomat sem látta az illető felhasználó, semmit sem tud rólam, még értelmes beszéd témát sem tud felvetni, csak kétségbeesetten rögtön felhozza, hogy "szingli nő vagyok, járnék-e vele", vagy ilyen-olyan semmitmondó, sablon szövegek. Na az tényleg gáz.

2018. aug. 19. 09:34
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem tartom gáznak, nem hiszem, tudom, saját tapasztalat!

Igaz, az Ételek - italok kategóriában történt meg...

2018. aug. 19. 09:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért probléma ez neked kedves kérdező? HA zavar, akkor nem kell használni az oldalt. Egyébként beszédes, hogy szerinted nem lehet itt normális lányt "felszedni", tehát akkor saját magadat sem tartod normálisnak!? :)

Nekem több kapcsolatom volt már innen lányokkal, ráadásul szépek, intelligensek és tanultak voltak.

2018. aug. 19. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Pont, hogy inkább vonzóbb ez, mivel nem a kinézete alapján írsz rá a másikra, hanem a mondandója által. Itt is ugyanolyan emberek mozognak, mint a valóságban. Annyi azonban bizonyos, hogy több a sérült emberke, akik a netbe menekülnek. Tudnék mesélni erről itt...:D De alapvetően kellemes tapasztalatokat is szerezhetsz, ha leszűröd, kivel érdemes kommunikálnod.
2018. aug. 19. 16:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!