Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokam, hogy a nagy farok áldás?
Általában kényelmetlen, nagyon óvatoskodni kell vele. A legtöbb lánynál nem lehet vadulni, tövig sosem fér.
Van, hogy össze lehet szokni, viszont ritka esetekben pedig akár egyből el is utasítják.
Olyan is előfordul, hogy mindenféle előjátékot, óvatoskodást, síkosítót kipróbál az ember, de csak nem akar összejönni. Többször is, és emiatt lesz vége a szexuális kapcsolatnak
"Most általános ízlésről beszéltem"
Én is.
Az, hogy ezt nem tudod elfogadni, az már a te bajod.
Nekem pont "előny" lenne, ha igaz. Mondjuk nem tudom, hogy akármelyikünk is objektíven meg tudná-e vizsgálni a tényeket.
Az én tapasztalatom szerint nagyrészt hátrány, a többi szöveg is anekdota. Ezek nem objektív források, de ezt komplikált is lenne így vizsgálni.
De nem kell személyeskedni, az a vitának rossz
Az elso baratom farka 23 cm hosszu es 3,5 cm vastag volt. Fel ev alatt szoktam meg. Az uccso 2,5 evben mar elveztem is. Napi 5 orat szexeltunk a nAri szunetben (az aktus idotartama !!) ,maskor 1-2 orat ,amikor csak tudtunk.
Most osszeszukitettem,h elvezzel a 2,5-3 cm vastagsagot. Befer a 23 cm a mai napig. Ugy valasztok vibrit is,h hosszu legyen,kulonben nem elvezem ugy.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!