Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy tanár meg szokta nézni a diákok fenekét/mellét?
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 22:09
1/10 anonim válasza:
Hány ilyen tanáros kérdést írsz még ki?
2/10 anonim válasza:
attol függ hány éveseket nem mindegy hogy ált.alsóban vagy az egyetemen :D
4/10 anonim válasza:
Én is megnezem a huszonéves angoltanarnom fenekét és mellét
5/10 anonim válasza:
A tanár is ember, de attól még nem fog kikezdeni a diákjaival a bankettig. Ha viszont zavaróan stíröl akkor bunkó, de ezért meg fogják majd mosni a fejét.
6/10 anonim válasza:
Az hogy sajnos nem vagyok tanár, én nem csak nézném...
7/10 anonim válasza:
Azert van egy hatar, amikor mondjuk az 50+-os tanar folyton bamul es szerelmemnek hiv... az ilyesmit elitelem mert atereztem milyen undorito. Nehogymar a tanaromban se tudjak bozni meg takargatva jarkaljak ha ott van mert vajon mikor tesz megjegyzest meg mikor bamul feltunoen.
8/10 anonim válasza:
#7 megbízhatsz benne, kifogja húzni mielőtt elmegy.
9/10 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen 4-5 tanár is a legjobb csajokat dugta az évfolyamon... persze ne ilyen Walter White féle tanárokat képzelj el, hanem sikeres üzletembereket, akik egy egy összejövetelen arról társalogtak, hogy Floridában vagy Los Angelesben jobb nyaralni
10/10 anonim válasza:
Nem gáz, ha ez pl egyetemen történik. Ott én is megnéztem a helyes,jóképű oktatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!