Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lett a barátnőm?
5 éve vagyunk együtt. Az elején minden nap volt szex, most már ott tartunk, hogy az elmúlt félévben kétszer.
30 évesek vagyunk mindketten.
Szerintem nem lesz jobb a helyzet a gyűrűtől. Lehet kicsit belekényelmesedtetek a kapcsolatba, inkább azon kéne javítani, és akkor talán megjön a kedv is. Én mondjuk nem úgy gondolok a szexre, mint szükségletre, hanem inkább mint egy közös programra, különösen egy régóta fennálló kapcsolatnál, amikor már nem túl izgalmas minden együtt töltött pillanat. A mindennapos szex szerintem elég ritka egy hosszú kapcsolatban, az inkább a kezdeti szenvedélynél van, de azért a nulla sem jó. Próbáld meg kideríteni, hogy miért nem akar már szexelni, mert gondolom te próbalkozol/próbalkoztál, csak ő visszautasít.
23/L
Na ne... volt olyan pár valaha is, akiknél a súlyos párkapcsolati problémát a gyűrű oldotta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!