Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez kizáró ok lenne ismerkedésnél?
Lányként is válaszolnék, ha nem haragszol.
Szerintem ezt az információt nem is kell közölni azzal, akivel randizol, sőt... akár örökre is megtarthatod magadnak. Nem mutat sem értéket, sem értéktelenséget, hogy hány emberrel feküdtél le.
Egyébként meg ez abszolút nem sok. Én 20 éves vagyok és 22 férfival voltam eddig, és ezt sem érzem soknak. Mert nem társadalmi elvárás alapján kell szexelni, hanem vágyból. Azt a férfit, aki ez alapján elítél, azt ott kell hagyni.
Az egyetlen, ami kicsit meredek számomra, is az a családos emberrel való szex. Mármint ebben az esetben sem ítélkezem, de valahogy, ha megtudnám, hogy egy férfinek felesége meg gyerekei vannak, akárhogy is nem boldog a házasságban valószínűleg kiábrándítana, na de persze ez az elmélet, aztán a gyakorlat sok mindent felülírhat.
Elég meredek, de szerintem tudom, hogy ki az illető, akiről a kérdés szól. Egy ugyan ilyen paraméterekkel rendelkező lány nálam is bepróbálkozott, de mikor megtudtam, hogy összefeküdt családos férfival elmondtam neki, hogy mi is ő valójában és elhajtottam.
Egyébként a számok engem sem zavartak volna
Szia!
Miért lenne kizáró ok? Egy pasi dughat 30 nővel és menő, akkor egy nő miért nem? Egy nőnek is lehetnek egy éjszakás kalandjai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!