Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem jött össze a szex mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött össze a szex mert lelankadt. Ti ezt férfiként hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés

24F vagyok, soha nem volt gondom a szexxel, nagyon jó visszajelzéseket kaptam eddig, teljesen helyén volt az önbizalmam.

Most randizgattam egy lánnynal egy hónapot, külföldön él, csak itthon volt. Érezhető volt, hogy nem jön össze a kapcsolat, mert nagyon más élethelyzetben vagyunk, mégis egyszer elmentünk bulizni majd átjött hozzám. Pettingeltünk vagy 30 percet, addig végig kemény voltam, ekkor megemlítettem neki, hogy van óvszer. Mondta, hogy mehet, de nem készültem rá, hogy eddig eljutunk, szóval amíg keresgéltem a szekrényben óvszer után és kibontottam, lelankadtam és éreztem, hogy mára ennyi volt.

Soha nem volt még velem ilyen, és tudom, hogy ebben sok tényező benne volt. Nagyon késő volt, fáradt voltam, rajta se éreztem a 100%-os hangulatot, nem volt vadítóan aktív vagy nedves, a buli közben órakig nekem felállt mert összebújva táncoltunk, utána meg petting közben végig tehát már eléggé túl voltam ingerelve, óvszert is rég használtam és már tudata is zavart plusz amikor éreztem hogy kezdek lankadni beütött a teljesítményszorongás és csak felgyorsult. De mégiscsak az az kép jár azóta kb kényszeresen a fejemben, hogy előttem fekszik egy fantasztikus lány, széttárt lábakkal én meg becsődölök. Többre már nem lesz lehetőségünk mert másfél hét múlva ment vissza és mondta hogy jó volt, de nem akar távkapcsolatot.

Ő egy elég visszahúzódó lány, csak kapcsolatban szexelt még, én voltam az egyetlen akivel lefeküdt volna úgy hogy nincs benne és ezt elszalasztottam. Plusz alapból csendesebb típus vagyok, nem könnyű szexet vagy kapcsolatot összehoznom és most egy nagyon vonzó lány összejött volna, de elcs.sztem.

Azóta 0 a szexuális önbizalmam. Úgy érzem szexelhetnék 10 másik lánnyal, ezt az élményt semmi sem pótolja.

Ti ezt hogy kezelnétek?

2019. dec. 15. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hulla fáradtan, buli után, félig berúgva - még a legnagyobb Casanovával is előfordulhat hogy csütörtököt mond. Velem is volt ilyen, na és? Na bumm, a következő alkalommal javítottam a teljesítményen, nem kell rástresszelni magad.
2019. dec. 15. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze előfordul ilyen, ha kapcsolatban történik nem zavar. Csak nála nem lesz több lehetőség, ez valszeg elveszett örökre es ez a benyomása maradt meg rólam, habár ezt elmondtam neki es mondta hogy persze, megérti, van ilyen és a pettinget is élvezte.. Ha következő héten behozhattam volna a lemaradást semennyire nem zavarna.
2019. dec. 15. 13:39
 3/5 gublug ***** válasza:
100%

Egy csaj egyszer elővett a táskájából - témázás előtt - egy mű****t meg cs***óizgatót, hogy hozta a játékszereit.

Én úgy lefagytam, hogy fel sem állt aztán... Hú de ciki volt... Mert biz nekem semmi sem kell, csak a teste... meg olyanokat is mondott, hogy beszéljek hozzá szex közben, miközben én is egy csendesebb ember vagyok...

Előfordul! :D Fel a fejjel haver!

Egyébként meg a gumi engem lehervaszt piszkosul!

2019. dec. 15. 14:05
 4/5 gublug ***** válasza:
100%
Ne legyél szigorú magadhoz illetve pontosan te sem tudhatod, hogy ő mit gondol. A lányok máshogy gondolkodnak mint a fiúk! Lehet 2 év múlva becsönget, hogy "Szevasz, van egy befejezetlen ügyünk"
2019. dec. 15. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
feleslegesen karmolod magad lelkileg haver,ez a hajó már elment. amit tehetsz hogy keresel egy hasonlóan készséges lányt. hagyd abba a töprengést,még egyszer mondom,mert ez kihathat a legközelebbi aktusra is...
2019. dec. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!