Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, volt olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, volt olyan, hogy a partneretek orálnál váratlanul a szátokba élvezett?

Figyelt kérdés

2019. dec. 12. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen de azota mar jrlzi hogy elelvezes hataran all es donthetek hova elvezzen
2019. dec. 12. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt, de amúgy sem kell szólnia, mehet minden.

Amúgy nem értem némelyik válaszolót. A pinátok simán dughatja, de ahhoz, hogy a szátokba élvezzen már “komoly dolognak” kell lennie meg “nem engedem akárkinek”. Ember... ha már dugsz vele, akkor csak nem akárki...jesszuska

2019. dec. 14. 07:57
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
A legtöbb nő nem engedi a szájába. De volt egy nő aki kérte szóljak ha elélvezek mert a szájába akarja mindet lenyelni
2023. nov. 14. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Bőőven a legtöbb nő engedi a szájába.
2023. nov. 14. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a legtöbb nő NEM engedi a szájába. Csak itt a Gyakorin a fiúk ezt irogatják nőknek kiadva magukat, hogy lenyelik. Ezzel akarják a nőket ösztönözni arra, hogy a szájukba engedjék a spermát
2023. nov. 15. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem adtam ki magam nőnek. 40 felett vagyok. Nyolc rendes, tartósabb barátnőm volt és két rövidebb. Egy kivételével senkinek semmi baja se volt vele. Csak, hogy tudd.
2023. nov. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!