Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a Tindert nézegetve maszturbálok?
Figyelt kérdés
Tinderezés közben majdnem mindig felizgultam, aztán egyszer kipróbáltam hogy erre verem ki, és nagyon jó. Minden második profil olyan, hogy attól önmagában már el tudnék élvezni. Nagyon gáz ez szerintetek?2019. dec. 10. 12:04
1/7 anonim válasza:
Kicsit túlpörögtek a hormonjaid, de nem gáz. A gáz az, ha csak maszturbálsz rá a helyett hogy rájuk is írnál :)
2/7 anonim válasza:
> A gáz az, ha csak maszturbálsz rá a helyett hogy rájuk is írnál :)
Valószínűleg nincs match-e velük. férfiként nem egyszerű ám.
3/7 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ilyen, öncélú kérdéseket teszel fel itt és erre vered.
4/7 anonim válasza:
Melyik kornyeken vannak ilyen jo luvnyak?
6/7 anonim válasza:
Hat en itt keresek neha maszti partnert az se kevesbe undi 🤣
22/l
7/7 A kérdező kommentje:
"Melyik kornyeken vannak ilyen jo luvnyak?"
Csak nagyvárosokban működik a dolog, ahol sokan vannak, es olyan képeket tesznek fel.
Amúgy volt már tinderes kalandom 2 is, de nem nagyon mennek már nekem ezek a szexkapcsolatok, szóval marad ez.
2019. dec. 10. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!