Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy mostanában főleg ágyakra, illetve komplett hálószobákra maszturbálok? Más is volt már így?
Heteró férfi vagyok és a lányokat szeretem... Részben ilyenkor arra is gondolok, hogy az adott ágyon dugok egy lányt, de annyira konkrétan nem képzelem el, elég furcsán inkább az ágyon van a hangsúly...
Ráadásul ilyenkor nem csak szexuálisan vagyok felizgulva, hanem romantikus hangulatom is lesz... Elfog az az érzés, csak azért nem olyan erősen, amit eddig a 22 évem alatt max. 3 lány iránt éreztem, de az csak plátói "szerelem" volt.
És az eddigi szexuális élményeimre visszagondolva, főleg a különböző tapintású ágyak amik felizgatnak.
Mi lehet ez?
Nem tudom nálatok hogy van ez de én ezt nem tudom átlagosnak nevezni
Hogy lehet egy tárgyra fel izgulni?
Én meg autókba, tehát, hogy pd motoros autóba rosszabb lehet mint sima mechanikus adagolós tdi-be, vagy z14xe ecotec GM-be üilyen lehet. Kicsit izgi arra gondolni, hogy bele van kalkulálva a szívósor hiba és az ecu a forró motor közelébe van és én abba szexuális tevékenységet folytatok. N motorkodú bmw-be meg még a közösnyomócső jiba miatt forró lenne a hangulat.
21/F
Elég gáz igen, h már nem tudsz mire masztizni. Ennyire felizgatnak a bútorok is?
Hogy mi lehet? ágyfétis, mert vele vagy a legszorosabb viszonyban.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!