Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elmúlt 1 évben nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elmúlt 1 évben nem volt barátom, és napirenden maszturbálok. Ha már 2 nap után nem nyúlok magamhoz hiányzik. Van olyan hogy maszturbálás függőség? 19L

Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Van de ez még nem az a szint szerintem :)
2019. okt. 9. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet leszokni véglegesen a maszturbàlàsról, ez nem olyan, mint a dohányzás. Szóval szerintem mindenki "függő" egy picit, még ha valakinek csak havonta egyre van igénye az is.

De nyugi ez még nem súlyos amit te tapasztalsz, majd csökkeni fog, ha normális szexuàlis életed lesz.

2019. okt. 9. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkabb orgazmus függőség ez ;)
2019. okt. 9. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Napi egy teljesen normális. Én is ugyanúgy szoktam. Ha 3 nap kimarad, már nagyon hiányzik.

22L

2019. okt. 9. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Van de ez még normális :) nem kell aggódni. Élvezd és egészségedre! :)
2019. okt. 9. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, ha 1 napot kihagyok, szinte fizikailag rosszul vagyok.
2019. okt. 9. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
nincs,bátran csináld,naponta is nyugodtan.
2019. okt. 9. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:

igaz, én fiu vagyok, de mindenkinél megesik, mindenkinek lehet szükséglete, ameddig nem magának veszi el a lány nem mutogatja nem beszél róla vagy mutogatja mindenkinek magát, addig nem baj. Ez csak igény, én is csak azért csinálom a gép előtt mert a félénk visszahúzódó srácok mint én senkinek nem kellünk, igy nincs kivel összebújni simogatni stb. Ez nem függőség, ha az is akkor normális, mert igény van rá..

18f

2019. okt. 9. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Masztizz annyit, amennyi jól esik. Bajod nem lesz, csak jobban megismered a tested.
2019. okt. 10. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!