Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmúlt 1 évben nem volt barátom, és napirenden maszturbálok. Ha már 2 nap után nem nyúlok magamhoz hiányzik. Van olyan hogy maszturbálás függőség? 19L
Nem lehet leszokni véglegesen a maszturbàlàsról, ez nem olyan, mint a dohányzás. Szóval szerintem mindenki "függő" egy picit, még ha valakinek csak havonta egyre van igénye az is.
De nyugi ez még nem súlyos amit te tapasztalsz, majd csökkeni fog, ha normális szexuàlis életed lesz.
Napi egy teljesen normális. Én is ugyanúgy szoktam. Ha 3 nap kimarad, már nagyon hiányzik.
22L
igaz, én fiu vagyok, de mindenkinél megesik, mindenkinek lehet szükséglete, ameddig nem magának veszi el a lány nem mutogatja nem beszél róla vagy mutogatja mindenkinek magát, addig nem baj. Ez csak igény, én is csak azért csinálom a gép előtt mert a félénk visszahúzódó srácok mint én senkinek nem kellünk, igy nincs kivel összebújni simogatni stb. Ez nem függőség, ha az is akkor normális, mert igény van rá..
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!