Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez a csaj tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a csaj tényleg csak szórakozik vagy lehet hogy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, ő 17 én 18 éves vagyok.

Folyton velem kapcsolatban hülyéskedik, de szexuális dolgokról. Hogy ilyen ilyen meg olyan jó csávó vagyok, én vagyok a legjobb csávó, engem így meg úgy leszopna, dugna velem, nekem bármit megtenne, menjek be vele kettesbe, meg hogy mi szexeltünk már, meg együtt vagyunk. Szóval kb mindent elmondott már rólam, de nevetve meg viccesen mondja ezeket. Viszont a haverjaimnak azt mondja csak viccel, amúgy nem tetszek neki.

2019. dec. 9. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudhatjuk, mivel nem látunk a fejébe. Bizonyára oka van, hogy veled heccelődik. Ha férfi vagy és helyén vannak a tökeid, akkor vágj neki vissza, hogy okés, baby, na akkor ma suli után randi megyünk fel hozzám/hozzád és csináljuk.
2019. dec. 9. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatja senki. De semmit nem veszíthetsz ha meghívod valahová, mondjuk moziba. Feltéve ha tetszik neked, ha meg nem, akkor meg minek törődni vele?
2019. dec. 9. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

És ha nem akkor nem lesz férfi?

Milyen pontosan az "igazi férfi"?

Talán feminista propaganda így beskatulyázni valakit

2019. dec. 9. 17:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Vissza szoktam én is de csinálja akkor is meg neveti.
2019. dec. 9. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Az igazi férfi nem akad fenn ilyeneken kedves utolsó. A nők igen is elvárják a férfitől, hogy kezdeményezzen.

Talán nem az "igazi" hanem a "sikeres" férfira jellemző, hogy nem fél elhívni a nőt randira, mert veszíteni nem veszíthet semmit élvárni meg elvárás a másik fél felől.

2019. dec. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!