Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a csaj tényleg csak szórakozik vagy lehet hogy komolyan gondolja?
Van egy osztálytársam, ő 17 én 18 éves vagyok.
Folyton velem kapcsolatban hülyéskedik, de szexuális dolgokról. Hogy ilyen ilyen meg olyan jó csávó vagyok, én vagyok a legjobb csávó, engem így meg úgy leszopna, dugna velem, nekem bármit megtenne, menjek be vele kettesbe, meg hogy mi szexeltünk már, meg együtt vagyunk. Szóval kb mindent elmondott már rólam, de nevetve meg viccesen mondja ezeket. Viszont a haverjaimnak azt mondja csak viccel, amúgy nem tetszek neki.
És ha nem akkor nem lesz férfi?
Milyen pontosan az "igazi férfi"?
Talán feminista propaganda így beskatulyázni valakit
Az igazi férfi nem akad fenn ilyeneken kedves utolsó. A nők igen is elvárják a férfitől, hogy kezdeményezzen.
Talán nem az "igazi" hanem a "sikeres" férfira jellemző, hogy nem fél elhívni a nőt randira, mert veszíteni nem veszíthet semmit élvárni meg elvárás a másik fél felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!