Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este megismerkedtem 1 fiúval, és hazavitt kocsival. A kocsiban azt mondta hogy szép vagyok és járni akar velem. Ennek örültem. Arra kért hogy szájjal elégítsem ki. Megtettem neki. Ma hívtam, és kinyomta. Ráírtam facen, és letiltott. Miért?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 00:19
11/19 anonim válasza:
Bepróbálkozott, bejött, de nem akar ribivel járni. Én is lekoptatnálak...
32N
13/19 anonim válasza:
Szerelemgombát kapott tőled! Lehet épp kenegeti a kupakot. 😂
15/19 anonim válasza:
Kihasznált. Ne add magad ilyen könnyen!
16/19 Kancácska válasza:
Nagyon romatikus szitu. "Jaj de szép vagy, tetszel nekem, sz..jál le". A naivitás csodákra képes. A miértet ugye nem komolyan írtad, mert ha igen akkor nagy a baj. 29N
17/19 anonim válasza:
Hogy elvezik a valaszolok a friss koncot.
Egy kiugrott apaca vagy egy nagyon tapasztalatlan naiv szuzlany pontosan igy jart volna.
19/19 anonim válasza:
Nagoyn valószínű, hogy, sajna becsapott téged a vallomásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!