Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 anonim válasza:
nem
meg van a magam szemlélete a nőkről és a saját subomról is
más kérdés a bánásmód és módszerek
én a kedvenc subomat nagyon is imádtam és vágytam rá, plusz a női nemet nem tekintem alsóbb rendűnek
F
3/14 anonim válasza:
Nem. A párom végtelenségig tisztel, a tenyerén hordoz és mindig kikéri a véleményem minden döntésnél, az ágyban meg mocskosul megb**sz és úgy megsz**pat hogy majd belefulladok:D szóval itt megdőlt az elméleted
4/14 anonim válasza:
Nem. A dom az csak az ágyban dom. Amire te gondolsz, az a bántalmazó kapcsolat.
5/14 anonim válasza:
Nem! Csak az idióták, de azok nem domok, csak szimpla mezei barmok. Az igazi dom megbecsüli, tiszteli és partnerének tekinti a subot, segít a fejlődésében, hogy kiteljesedjen.
6/14 anonim válasza:
Nehai domkent mondom: egyaltalan nem. Sot, nem is itelkezek felette a vagyai miatt. Bar en csak a lajtosabb dolgokat szeretem es a kozos megbeszeles es megegyezes hive vagyok. 19/F
7/14 anonim válasza:
Nem.
A dominans viselkedes az nem azt jelenti h elnezem oket. Sot tisztelem amiert a vagyaikat megosztjak velem es reszt valalhatok benne.
8/14 anonim válasza:
Csak úgy tűnik, de nem.
A megalázós részek amikre gondolsz csak az élvezetek fokozása miatt szükségesek, ettől is más lesz az egész, mint pl. a "hagyományos" szex..
F32 (Dom.)
10/14 anonim válasza:
"néhai domként mondom" "19F"
WTF???
az oviban a kislányok hajának meghúzása még nem ez a kategória :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!