Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlott túrázó pasik lenézik a nem gyakorlott nőket?
Sosem néztek le. Pont túrázó csapatnál volt az, hogy én voltam a gyenge láncszem, de a fiúk nagyon kedvesek voltak mindenben segitettek.
A sporotot is későn kezdtem, de ott is mindenki nagyon megértő volt....
Nekem csak pozitív élményem van. A mai napig tartom mindkét társaságból a kapcsolatot emberekkel.
N
nem. a bunkók viselkednek így.
Normális férfi nem tesz ilyet.
Max ha bunkókkal ismerkedsz.
Párom is nagy természetjáró, pici korától kezdve, én meg városban születtem, még rendes túra cipőm se volt, mikor összejöttünk, csak irodai ruhák. Segített választani párat és jártunk sokat kirándulni, ha én nem bírtam annyira, többször álltunk meg pihenni. Mutatott egy csomó dolgot, amit ő a szüleitől tanult, vagy máshonnan. Soha nem nézett le, hogy én ezeket nem tudtam elsőre. Kiderült, hogy sokkal közelebb áll hozzám a természet, mint azt elsőre gondoltam volna.
Keress normális embereket, a fellengzős bunkók meg legyenek boldogok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!