Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre szólított a munkám egy kis időre és nagyon hiányzik a párom, aki otthon van. Még két hetet kell kibírnom, de nem könnyű. Gyakorlott távkapcsosok hogy csinálják? (25/L)
Az internet kicsit segít,és a webcamera,így láthatjátok egymást.És kicsivel jobb,könnyebb lesz elviselni a másik hiányát.
De ez az érzés benned lesz,mert akkor míg nem kellett elmenned dolgozni tőle ilyen messze,addig valószínű,hogy sokat találkoztatok,ha jól értelmezem,ezért is ilyen nehéz most.
Szia:)Az én élettársam is dolgozik kinnt külföldön,itt én maradtam itthon:(2és fél hete ment ki,és talán!Karácsonyra hazajön!Nem könnyű,nagyon hiányzik,eddig elvoltam mert a barátaim mellettem vannak,de mostmár 2napja alig eszek,meg befordultam!Próbálom tartani magam,nem ez az 1.eset,hogy kiment!ÉS kedves válaszoló:nem csalják agyba főbe egymást az ilyen párok,csak akik amúgy sem szeretik a párjukat!Én nem csalom meg,mert nekem ő kell!!!Tehát,foglald le magad,és járj el kikapcsolódni!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!