Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből?
Lassan egy éve ismerek egy srácot,alig találkoztunk,kavarás(ő így fogalmazott,szerintem barátság extrákkal)volt köztünk.Viszont nagyon sokat beszélgettünk.
Ő is és én is szeretnék komoly kapcsolatot,ez olyan ideiglenes megoldás volt(én lelkileg nagyon rossz időszakomat éltem,ő meg szimplán nem akart komolyat/nem tőlem akart,ezt nem tudom)mindketten próbálkoztunk,de nem jött össze semmi senkivel sem.
Viszont én már el szeretném őt felejteni,de nehéz úgy,ha keres.(hónapok óta nem találkoztunk személyesen,de nyilván a kémia működött köztünk és ha nincs ló neki,akkor szamár alapon nálam is próbálkozik...)
Hogy tudnám kiverni a fejemből?
Nincs túl sok tapasztalatom e téren,ritkán fognak meg emberek.Benne van valami,ami miatt érdekesnek tartom,pedig csak a szexre kellek neki most is és én ettől már többre vágyom.Nem tőle,úgy általánosságban.
Csak úgy tudod h ha megmondod neki, h ne keressen téged többet. Tudom h nagyon nehéz, de sajnos máshogy nem megy.
Tapasztalat :(
L
Nem találkozok vele már. Leírtam neki most is,hogy én már többre vágyom. Megértette,de azóta megint kattog rajta az agyam.Kb.másfél hónapig nem is beszéltünk,mert neki is és nekem is volt képben valaki. De egyszer csak újra írt.
Azért tettem fel ezt a kérdést,mert itt sok ember tapasztaltabb,mint én és hátha vannak bevált "praktikák" erre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!