Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyen fiatalon szenvedély nélkül szexelni?
Másfél éve vagyunk együtt barátnőmmel, 19 évesek vagyunk. Sose volt az a szexmanjas de már hónapok óta alig van szex, hetente egyszer
Az is úgy történik ha én kezdeményezek. Ő meg mint egy fadarab. Persze ez is zavar engem. És semmi szenvedélyt nem érzek az egészben.
Pedig bennem még mindig izzik a láng mint a legelején. Teljesen oda vagyok érte.
Próbáltam vele többször már megbeszelni de mindig azt mondja hogy semmi baj nincs velem meg szeret meg tetszem neki csak ő nem ilyen és nem igényeli
Azt is kérdeztem tőle hogy egyáltalán szokta e élvezni vagy hogy jó e neki és mindig az a válasz hogy igen
Ez a heti egy alkalom elkeserit, folyamatos kétségek közé kerget, meggyőződésem hogy velem van a probléma.
Mit tudnék kezdeni a helyzettel?
Ha már beszéltél vele erről, és azóta sem változott akkor nagyon semmit sem tudsz kezdeni ezzel a helyzettel.
Vagy elfogadod, vagy szakítasz vele.
L
Nem szed esetleg fogamzásgátlót?
Az is rombolhatja a libidót. Nálam úgy volt.
Szerencsére amióta abbahagytam, ismét nagyon kívánom a páromat.
Ha ez tartósan fennáll, akkor nem feltétlenül benned van a hiba - sőt nagyon jól tetted, hogy beszéltek róla, próbálod kielégíteni, megkérdezed mit, hogyan csinálj másképpen.
A probléma "csak" annyi, hogy kihűlt a kapcsolat (a részéről), 19 évesek vagytok, előttetek a világ, avagy így akarod leélni a hátralévő életed?
Nem tudom hogy mennyire hűlt ki részéről a kapcsolat
Erről is kérdeztem
De sose volt egy szenvedélyes típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!