Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható az ha nem szeretném hogy a számba élvezzen?
Figyelt kérdés
Első barátnője vagyok a páromnak. Szex még nem volt, de orál igen. Viszont én az első alklomkor kijelentettem, hogy nem szeretném lenyelni.
Remélem nem tettem rossz benyomást így az első alkalommal.
2019. dec. 7. 13:21
2/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy kézzel szeretném befejezni. Nem szeretem a számban érezni.
2019. dec. 7. 13:31
3/7 anonim válasza:
Akkor csináld úgy. Ha nem tetszik neki, dobd. F
4/7 anonim válasza:
A szexben nincs olyan, hogy kell vagy elfogadható. Azt csináljátok, ami mindkettőtöknek kellemes, nem csak neki vagy neked. Nagyon sokáig én sem engedtem senkinek sem a szájba élvezést és soha nem hagytak el emiatt, még a szexpartnerem sem, akiben ugye felmerülhetne, hogy ha már szex és nem kap meg mindent, akkor tovább áll. De nem tette, nagyon jól elvoltunk.
5/7 anonim válasza:
Mi olyan nagy dolog benne? Kiköpködni sokkal gusztustalanabb, ha még kézzel fejezed be mi értelme van? Azt magának is tudná. Bár ha első nője van, akkor lehet nincsenek túlzottan igényei.
6/7 anonim válasza:
Csináld úgy, ahogy neked tetszik :). Ha normális a csákesz , akkor nem fogja bánni ha nem akarod a szádban érezni az eredményt.
Viszont! Beszéld meg vele! Szólj neki, hogy szóljon, ha közel jár, mert lehet kellemetlen meglepetés lesz a vége.
Ha meg megsértődik (amire kicsi az esély) jobban teszel ha találsz egy normális megértő csákeszt. Van még a világban elég .
7/7 anonim válasza:
Akkor nyalogasd a zacsit,gátat és az ánuszát miközben kézzel befejezed! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!