Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő, ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha egy lány belemegy alkalmiba?

Figyelt kérdés

Csökken ettől az értéke?

Könnyűvérű lesz?

2019. dec. 4. 21:04
1 2 3
 11/22 Zsoltmester ***** válasza:
0%
Természetesen elítélendő, csak a mai rothadt világban természetes ha valaki ribi.
2019. dec. 4. 22:59
 12/22 Zsoltmester ***** válasza:
0%
Ja meg a sok kiéhezett szerencsétlen szerint nem az,mert nekik egy alkalom a világ lenne hiszen annyi sem jut nekik küzdeni és udvarolni meg nem tudnak és nem is divat.
2019. dec. 4. 23:00
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem elítélendő hanem erkölcstelen. Ilyen nőhöz nem lenne gusztusom.
2019. dec. 4. 23:35
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Hogy nyalják a csajok seggét ezen az oldalon...

Igen, felelőtlen dolog és utána ha megtudják, negatívumnak veszik az emberek.

Úgy érdemes élni, hogy vállalod a tetteid következményét. Pl csinálhatod ezt és a férfiak többé nem vesznek komolyan.

Vagy megvárod amíg lesz valakid.

2019. dec. 4. 23:35
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mennyibe. Egy egy bőven belefér, de amikor havonta cserélnek az egy cafka.

Nincs vele semmi gond, csak ne várjon tiszteletet és ne jöjjön a hűség és meg a többi kamu szöveggel.

Aki qrvának áll, az ne sirjon ha b@sszák.

2019. dec. 5. 00:22
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

Huh 9-es vagyok. Nagyon lepontoztatok, rosszul fejeztem ki magam. Hehe :D

Bővebben nincs jogom elítélni senkit sem, mindenki úgy éli az életét ahogyan szeretné és ahány ember annyi féle vélemény. Az emberi értéked szerintem ettől nem csökken, lehetsz jószívű lány, attól még, hogy belemész a kalandba. Az erkölcsi értéked viszont csökkenhet, mert igen, megbélyegezhetnek a könnyűvérű jelzővel, főleg ha rendszeresen kalandozol és ha ebből pletyka lesz, akár a párkeresést is nehezítheti. Szerintem egy-két kalandban nincs semmi, egy normális partnerrel, hiszen mindenkinek vannak testi igényei, a lényeg, hogy túlzásba ne ess! :) Bár kinek mi..

2019. dec. 5. 00:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Az értéke ne ettől függjön már az embernek...
2019. dec. 5. 03:27
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem nyalja itt senki a nok feneket, ez teny hogy teljesen elfogadott ez es mindenki ugy eli az eletet ahogy jonak latja. En egy csinos no vagyok, nem vetettem meg a laza (de hosszabb tavu) szexet, volt nem egy komoly kapcsolatom is es nagyon sokan udvarolnak is nekem es bizton mondom hogy talan egyet tudnek mondani akit ez kicsit zavart, de az osszes tobbi pasit nem erdekelte. Es kiemelem hogy nem selejtes egyedekkel kezdek, minimum intelligensek es jol neznek ki. Szoval en szinte sose kaptam az eletben emiatt negativat. Sot! igazabol valoszinuleg ennek is koszonheto hogy jol kiismertem magam, a vagyaim, tapasztalatot szereztem es szinte minden pasi odaig volt ertem az agyban:D mindegyiknek tudtam valami olyat mutatni amire azt mondtak hogy fuhh hat ok ilyen novel meg sose talalkoztak es kb belembolondultak haha. Szoval azt hiszem meg elonyom is szarmazott ebbol (noha nem voltam nagyon sok pasival es megvalogattam kivel szexelek) Termeszetesen forditva, pasiknal engem sem zavar ha voltak tobb novel is. Szoval nyugi es csinald mindig azt amit TE a sajat belatasod szerint jonak tartasz es amivel el tudsz szamolni lelkileg.
2019. dec. 5. 03:58
 19/22 anonim ***** válasza:

nem az.

az ember értékét nem ez határozza meg. normális keretek között nincs vele baj. hogyha magadban meg tudsz békélni a dologgal akkor csináld csak. aki emiatt elítél az meg amúgy se érdemel meg ;)

2019. dec. 5. 12:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha nem vágyik kötöttségre, akkor szíve joga.

Csak az a lényeg (nők és férfiak számára egyaránt) hogy ezt ésszel művelje.

Ne nyomuljon minden szembejövőre, és ne ész nélkül csináljon mindent.

Például amikor a diszkóban nyomult a kiscsaj a srácra, csak úgy le akarta smárolni (aki kapcsolatban volt, de amúgy sem érdekelték az egyéjszakás kalandok, számára érzelmek nélkül nem ér semmit a testiség) és fel volt háborodva, hogy ő ellökte magától.

2019. dec. 5. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!