Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy lány belemegy alkalmiba?
Csökken ettől az értéke?
Könnyűvérű lesz?
Hogy nyalják a csajok seggét ezen az oldalon...
Igen, felelőtlen dolog és utána ha megtudják, negatívumnak veszik az emberek.
Úgy érdemes élni, hogy vállalod a tetteid következményét. Pl csinálhatod ezt és a férfiak többé nem vesznek komolyan.
Vagy megvárod amíg lesz valakid.
Attól függ mennyibe. Egy egy bőven belefér, de amikor havonta cserélnek az egy cafka.
Nincs vele semmi gond, csak ne várjon tiszteletet és ne jöjjön a hűség és meg a többi kamu szöveggel.
Aki qrvának áll, az ne sirjon ha b@sszák.
Huh 9-es vagyok. Nagyon lepontoztatok, rosszul fejeztem ki magam. Hehe :D
Bővebben nincs jogom elítélni senkit sem, mindenki úgy éli az életét ahogyan szeretné és ahány ember annyi féle vélemény. Az emberi értéked szerintem ettől nem csökken, lehetsz jószívű lány, attól még, hogy belemész a kalandba. Az erkölcsi értéked viszont csökkenhet, mert igen, megbélyegezhetnek a könnyűvérű jelzővel, főleg ha rendszeresen kalandozol és ha ebből pletyka lesz, akár a párkeresést is nehezítheti. Szerintem egy-két kalandban nincs semmi, egy normális partnerrel, hiszen mindenkinek vannak testi igényei, a lényeg, hogy túlzásba ne ess! :) Bár kinek mi..
nem az.
az ember értékét nem ez határozza meg. normális keretek között nincs vele baj. hogyha magadban meg tudsz békélni a dologgal akkor csináld csak. aki emiatt elítél az meg amúgy se érdemel meg ;)
Nem, ha nem vágyik kötöttségre, akkor szíve joga.
Csak az a lényeg (nők és férfiak számára egyaránt) hogy ezt ésszel művelje.
Ne nyomuljon minden szembejövőre, és ne ész nélkül csináljon mindent.
Például amikor a diszkóban nyomult a kiscsaj a srácra, csak úgy le akarta smárolni (aki kapcsolatban volt, de amúgy sem érdekelték az egyéjszakás kalandok, számára érzelmek nélkül nem ér semmit a testiség) és fel volt háborodva, hogy ő ellökte magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!