Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendes, szolid fiúnak esélye sincs arra hogy olyan lánnyal szexelhessen akit szeret is?
Én ilyen vagyok és nem tudok barátnőt találni, neten nagynehezen találtam lányt aki szexelt velem de nem szeretünk egymást. Szeretnék barátnőt is meg szexelni is de úgy érzem hogy én sosem fogok barátnőt találni. Leginkább a személyiségem gátol meg ebben úgy érzem.
A lányok többsége észre sem vesz, ha pedig igen akkor csak hülyít. Mit csináljak?
21f
Szolíd, csúnyácska fiúnak nincs.
Szolíd, átlagosnak se sokkal több.
Szolíd, jóképűnek viszont 100% esélye van.
Először is ne picsogj, már eljutottál addig, hogy megismertél egy lányt és volt vele szex - akkor csak nem vagy annyira balfék, sokan még eddig sem jutnak el.
Csináld ugyanezt csak legközelebb már olyan lánnyal akit szeretsz is (legalább nem csapod be a partnered). Nem lehetetlen, s ne tőlünk, ne másoktól várd a megoldást, hanem saját magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!