Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi alkohol kell ahhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi alkohol kell ahhoz, hogy a férfiaknak ne működjön a szerszámuk?

Figyelt kérdés

Van egy fiatal (21 éves) pasi. Mindig dicsekszik, hogy ennyi nővel volt már, ezzel feküdt le, meg azzal.

Igen, engem is sikerült behálóznia. De nem ez a lényeg...

Iszogattunk egy kicsit (2 pohár bor). Volt ez-az, és állt is neki, majd mégis lelankadt :)

Ennyi alkohol elég ahhoz, hogy elmenjen a kedve?

2019. dec. 3. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Kamu a csávó, te meg benyaltad a dumát. Ezért hazudik, mert bejön nektek. Valószínűleg egy kis szűz fiúcska, lámpa láz, stb.
2019. dec. 6. 05:53
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

" Tényleg azt hiszik a pasik hogy ez menő? "

Szerinted is menő, azért dőltél be az ilyen szövegnek.

Bocs, de te is széttetted a lábad az ilyen "menő szövegnek".

2019. dec. 6. 06:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Izgult, félt, gátlásos azért nem állt fel neki. És nem az alkohol miatt.

Azért izgult mert tetszel neki, ha egy 20-ad rangu csaj lennél a számára felállt volna.

Velem is előfordult ez sokszor, de mindig csak új csajnál, kapcsolat elején. Párkapcsolatban egy liter pálinka után is tudok dugni.

2019. dec. 6. 07:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Akármilyen is, mivel sikerült téged is behálóznia, ezért működik a taktikája, és csak ez számít neki. És de, ez lényeges, hiába is mondod, hogy nem ez a lényeg. :) Azt mondod 21 éves. Egy mendemonda szerint a mai pasikat csak 25 éves kortól lehet férfinak nevezni, addig meg kisfiú, de ez ne zavarjon most. Ilyenkor még azzal hitegeti magát meg téged is, amivel csak akar, azt sem tudja szerintem milyen nő mellett tudna komolyan megmaradni, ha ez a legfőbb erénye, hogy ő így meg úgy mennyi nővel volt.
2019. dec. 6. 07:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak egy gondolat ehhez; 30 éves koromig meg akartam mutatni erőből mit tudok, 30 felett ugyan azt tudom helyből..... Lehet 50 felett ismét erő kell majd. Szóval, még fiúcska és van hogy túl erőlteti....
2019. dec. 7. 04:15
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát azt hiszem, soha nem fogom ezt teljesen megérteni :)

Egyébként tegnap is beszélgettünk kicsit és mondta, hogy azóta fel sem állt neki, mintha nem is lenne :D

2019. dec. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!