Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi alkohol kell ahhoz, hogy a férfiaknak ne működjön a szerszámuk?
Van egy fiatal (21 éves) pasi. Mindig dicsekszik, hogy ennyi nővel volt már, ezzel feküdt le, meg azzal.
Igen, engem is sikerült behálóznia. De nem ez a lényeg...
Iszogattunk egy kicsit (2 pohár bor). Volt ez-az, és állt is neki, majd mégis lelankadt :)
Ennyi alkohol elég ahhoz, hogy elmenjen a kedve?
Az alkohol hatása egyénfüggő - van akin fél liter tömény meg sem látszik, más meg két felestől kiütni magát. Viszont a pasinál nem az alkohol volt a döntő.
Gazdagodtál viszont egy fontos élettapasztalattal: nevezetesen, hogy akiknek a legnagyobb szájuk van, a legnagyobb lepedőakrobatáknak tartják magukat általában azok a leggyengébbek az ágyban :)
Igazából kezdtem azon aggódni, hogy velem volt a baj, és azért ment el a kedve :D
Az is fura, hogy állítása szerint majdnem minden nap leissza magát. Hát múltkor kiderült, hogy mégsem bírja annyira a piát, mint mondta ;)
Szerintem szűz fiúcskával volt dolgod :)
Csak menőzött, hogy könnyebben megkaphasson.
Aztán annyira izgult, hogy nem sikerült állva maradni
Akinek a legnagyobb a pofája hogy mennyire bírja a piát az bírja mindig a legkevésbé.
Nálam a dolog szubjektív. Egy pohár bortól beindulok mint kerti traktor a magas fűre
De 3 után pl nem biztos hogy menne. Az alkohol nagyban rontja a koncentrációs képességed. És hát szex közben az ember nyilván a másikra figyel. De ha be van rúgva mint a szamár a saját testtartására se tud figyelni nemhogy a másikra...
Biztos nem szűz, az azért látszik rajta ;)
Kicsit pontosabban leírva a történteket.. Úgy szokta mondani, hogy jól beivott, aztán volt olyan nőkkel, hogy hűűű meg haaa.
De miért kell ilyeneket mondani? Tényleg azt hiszik a pasik, hogy ez menő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!