Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi alkohol kell ahhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi alkohol kell ahhoz, hogy a férfiaknak ne működjön a szerszámuk?

Figyelt kérdés

Van egy fiatal (21 éves) pasi. Mindig dicsekszik, hogy ennyi nővel volt már, ezzel feküdt le, meg azzal.

Igen, engem is sikerült behálóznia. De nem ez a lényeg...

Iszogattunk egy kicsit (2 pohár bor). Volt ez-az, és állt is neki, majd mégis lelankadt :)

Ennyi alkohol elég ahhoz, hogy elmenjen a kedve?

2019. dec. 3. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Valakire jó hatással van az alkohol, mert tovább bírja tőle valakire meg pont ellenkezőleg, hogy nem áll fel neki. Ez is, mint sok minden egyénfüggő.
2019. dec. 3. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Az alkohol hatása egyénfüggő - van akin fél liter tömény meg sem látszik, más meg két felestől kiütni magát. Viszont a pasinál nem az alkohol volt a döntő.

Gazdagodtál viszont egy fontos élettapasztalattal: nevezetesen, hogy akiknek a legnagyobb szájuk van, a legnagyobb lepedőakrobatáknak tartják magukat általában azok a leggyengébbek az ágyban :)

2019. dec. 3. 19:56
 3/16 A kérdező kommentje:

Igazából kezdtem azon aggódni, hogy velem volt a baj, és azért ment el a kedve :D

Az is fura, hogy állítása szerint majdnem minden nap leissza magát. Hát múltkor kiderült, hogy mégsem bírja annyira a piát, mint mondta ;)

2019. dec. 3. 20:04
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Ki tudja, lehet nem csak a piával füllentett.
2019. dec. 3. 20:05
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem szűz fiúcskával volt dolgod :)

Csak menőzött, hogy könnyebben megkaphasson.

Aztán annyira izgult, hogy nem sikerült állva maradni

2019. dec. 3. 20:16
 6/16 anonim ***** válasza:
21%
Én sem bírom személy szerint az alkoholt szex előtt, de nélküle! Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltünk. Fantasztikus volt.
2019. dec. 3. 20:50
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Akinek a legnagyobb a pofája hogy mennyire bírja a piát az bírja mindig a legkevésbé.

Nálam a dolog szubjektív. Egy pohár bortól beindulok mint kerti traktor a magas fűre

De 3 után pl nem biztos hogy menne. Az alkohol nagyban rontja a koncentrációs képességed. És hát szex közben az ember nyilván a másikra figyel. De ha be van rúgva mint a szamár a saját testtartására se tud figyelni nemhogy a másikra...

2019. dec. 3. 21:04
 8/16 A kérdező kommentje:

Biztos nem szűz, az azért látszik rajta ;)

Kicsit pontosabban leírva a történteket.. Úgy szokta mondani, hogy jól beivott, aztán volt olyan nőkkel, hogy hűűű meg haaa.

De miért kell ilyeneket mondani? Tényleg azt hiszik a pasik, hogy ez menő? :D

2019. dec. 3. 21:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy látszik bejott neki mivel téged is sikerült behaloznia 😂😂
2019. dec. 3. 21:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha isten szavából, a bibliából merítünk példát, Lótnak annyi alkoholmennyiség sem tett kárt a teljesítményében amitől elfelejtette, hogy épp a lányait dugja, szóval embere válogatja szerintem
2019. dec. 3. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!