Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is van rajtam kívül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van rajtam kívül akinek nagyon bejön ez a pasi? ( èrtelemszerűen elsősorban lányok válasza èrdekel, de pasik is válaszolhatnak)

Figyelt kérdés

Nekem 10/10 ès szerintem a hangja is nagyon dögös!! 😊😊 Ki èrt eggyet??

Kicsit (na jó nagyon) azèrt sajnálom, hogy sosem lesz lehetősègem találkozni vele...

[link]

2019. dec. 2. 16:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tizeske te biztos sokkal többre vitted :)
2020. jan. 28. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
igen tizenegyeske, azzal hogy többet éltem 27 évnél és nem lettem drogos már többre vittem. de istenítsétek ezt drogos barmot nyugodtan. bár ebből normális ember 19 éves korára kinő.
2020. jan. 29. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 - A megszólalásaidat összehasonlítva az övéivel, mégiscsak többre vitte, mert intelligensebb lett...
2020. febr. 2. 08:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha csak és kizárólag a külsejét nézem, egyáltalán nem tetszik. Nem szeretem a szőke hajat és a kék szemet, meg az arca se tetszik. VISZONT valamiért mégis nagyon durván odavagyok érte, szerintem a kisugárzása és a stílusa lehet (na meg az, hogy az egyik kedvenc bandám frontembere volt...). Egyszer sétáltam a Margitszigeten, és egy fa tövében ült egy hosszú szőke hajú srác, aki gitározott. Hát én azt hiszem, szerelmes lettem abban a pillanatban. :D
2020. máj. 12. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyonyoru pasi volt. ❤️

Orok szerelem.

2020. aug. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!