Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van rajtam kívül akinek nagyon bejön ez a pasi? ( èrtelemszerűen elsősorban lányok válasza èrdekel, de pasik is válaszolhatnak)
Figyelt kérdés
Nekem 10/10 ès szerintem a hangja is nagyon dögös!! 😊😊 Ki èrt eggyet??
Kicsit (na jó nagyon) azèrt sajnálom, hogy sosem lesz lehetősègem találkozni vele...
#rock #Kurt Cobain #Nirvana #grunge #Kurt #punk rock #Dave Grohl #Krist Novoselic #Kurdt #aboutagirl
2019. dec. 2. 16:47
1/15 anonim válasza:
Nagyon nagy zenész volt,szomorú sorssal..
2/15 A kérdező kommentje:
#1. Igen, tudom :/ :(
2019. dec. 2. 16:57
4/15 anonim válasza:
Kurt Cobain? Már hogy lennél az egyetlen ezzel, hiszen iszonyatosan vonzó ^^ Imádom a külsejét, az arcát, a stílusát, és a hangját is. A belső már egy más tészta. Egyébként nekem Dave Grohl fiatal énje is bejön. (most se rossz csak nem a korosztályom)
5/15 anonim válasza:
Ott el vesztetté az esélyt h szőke
Illetve a hangja se az az igazi férfias
Nem bizseregtem be ..
De ízlések és pofonok
N
7/15 A kérdező kommentje:
4. Igen Dave is helyes :)) :D
6. Ízlèsek ès pofonok, de azèrt egy emberi lènyre nem így hivatkozunk, hogy "döglött" -.-
2019. dec. 2. 17:59
8/15 anonim válasza:
Nekem is bejött kb 25 évvel ezelőtt.
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg semmilyen lényre nem kéne úgy hivatkozni, hogy "döglött". Legyen akár ember, akár allat.
Kérdésre: nekem nem jön be, de hidd el, a 90es évek óta milliónyi tinilány van oda érte, még most is, nem vagy egyedül.
10/15 anonim válasza:
Kurt egy igazi drogos proli volt, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!