Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, akinek a prostizás mentette meg az életét?
az ilyen életképtelen lúzerek jobb ha nem is prostiznak
ma már szinte odadobják a csajok magukat, csak időt kellene fordítani arra, hogy legyen legalább egy normális külsőd (nem kigyúrt, de egy normális haj és ruha jobb, mint egy egyet séró bzis göncökben)
és tudni kell kommunikálni a csajokkal, meg persze tökösnek lenni ha zöld jelzést kap az ember és nem kihátrálni
Nekem volt ilyen.
Sajnos évekig halogattam az erkölcshuszárok miatt... hogy biztos majd összetöri az önbecsülésemet. A semmit elég nehéz összetörni, na meg megtették azok a lányok akik 2-3 randi után kukáztak mint a franc,mert szorongtam 25 feleri aggszűzként.
...
Mi változott?
Fizikailag semmi. Egyszerűen mentálisan rájöttem hogy feleslegesen félek ettől. Na meg az az érzés amikor nem kell szégyenkezni végre a lány előtt, hogy 25 évesen szűz vagyok. Ez borzasztó, felér a halállal ha el kell mondani. De az is ha hazudni kell róla.
...
Ezt én amolyan csínytevésnek fogtam fel 😃 abszolút megváltozott a hozzáállásom utána. Már tudom mit akarom, és hogyan kell megvalósítani. Na meg már megtapasztaltam milyen a szex egy lánnyal aki odavan érted. Érdekes 25 év alatt egyszer se sikerült idáig eljutni.
Talán életem legjobb döntése volt. Soha többé nem kell elmennem.
Ja és két pszichiáter kezelt... illetve egy fizerős pszichológus. Az utóbbi óta rájöttem, hogy a pszichológia rohadt nagy humbug csalás.
A pszichiáter segített, de a szüzességemen ő se tudott. Minden másban igen, de ez legyőzhetetlen fal volt. Meg annyira szégyelltem előtte, hogy neki se mondtam el.
Amelyik lánynak elmondtam hogy nem volt még rendes kapcsolatom, azonnal szakított kb. Aztán már szartam rá, elmentem qrvázni, megittam egy Jager felest, elszívtam egy cigit ... és úgy éreztem ezen a szaron is túl vagyok. 😃 az első lánynak simán bekamuztam, hogy volt kapcsolatom már,csak nem működött, de itt vesztettem el.
Egy hétre rá már az ágyában ébredtem reggel. Ennyi a varázslat.
Erőt kell mutatni, határozottságot, önbizalmat. Szűzikeként ez esélytelen srácok.
Egyet értek azzal, hogy az első válaszolónak a padlón van az esze.
Egyéb mentális problémákkal is küszködnek itt a válaszolók. Azért, mert valaki nehezen ismerkedik nőkkel, még simán képes lehet dolgozni, és akár többet is keresni, mint a mentális problémás válaszoló.
#8 Nehéz felfogni látom.
Pszichológiai értéke van. Maga az ismeretlentől való rettegés akkora, hogy azt sokan képtelenek legyőzni. Na meg ha már párszor koppantál miatta, akkor igen torokszorító tud lenni. Amikor kibeszéltek, képenröhögtek miatta értelmesnek hitt lányok. Hogy tetszene?
Abszolút senkit nem érdekel a tapasztalat. Tényleg.
Itt arról van szó, ha kapcsolatszűzként elmész egy randirs, izgulsz mint állat. Összevissza hebegsz habogsz, nem mered megfogni a kezét stb... akar-e vajon második randit?
Vagy, határozottan tudod, hogy mit akarsz, hiszen ez csak szex no para. Megérinted a kezét és már csókolod is, és simán működik a szex is.
Minek félni tőle? Egyszer működött, máskor is fog. Ráadásul abszolút nem érdekli a lányokat a teljesítmény elsőre. Mindenkinek össze kell csiszolódnia. Általában 3-4 estét biztosan adnak amíg össze nem csiszolódtok.
Tehát fejben kell tapasztalat, mert a hitvány gyenge szűz jellemet nem tolerálják a nők.
Kinek kellene egy szorongó, félénk 30 éves szűz férfi? Mikor ilyen korban már érett karriernek kellene lennie, és sok élettapasztalatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!