Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén nem tudott a barátom eljönni, mert dolgozott. Én meg unatkoztam, és elmentem egy haveromhoz. Elkezdtünk csókolozni, és végül lefeküdtem vele. Elmondjam a barátomnak? Végülis ő volt a hibás mert nem ért rá.19L
Igazából nem igaz semmi. Én a haver apja vagyok, velem kúrelgat a kiscsaj. Az igazság az, hogy túl idős már, ezért a húgát kezdtem el fűzni egy ideje.
45F
Én a lány öreganyja vagyok. Engem senki sem akar kikormolni? Már be vagyok pókhálózva ott lenn.
90/Marika néni
Honnan tudod, hogy a kérdező pasijának mekkora a farka? Erről nem is volt szó.
Én vagyok a kérdező SZERELME!
És igen hibásnak érzem magam...
Dolgoztam, hogy vegyek 1 gyűrűt amivel eljegyzem!
De tanultam a dologból, hétvégén nem megyek többet dolgozni, inkább uzsora kölcsönt veszek fel, és úgy veszem meg neki azt a többszázezres gyémántgyűrűt, mert ha valaki,ő megérdemli!
A haverját meg megkértem, hogy ha legközelebb meg akarja qurni a csajomat, inkább szóljon nekem, és inkább ledohányzom én őt! 😂😂😂😂
Trollkodni igenis jó! 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!