Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hétvégén nem tudott a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén nem tudott a barátom eljönni, mert dolgozott. Én meg unatkoztam, és elmentem egy haveromhoz. Elkezdtünk csókolozni, és végül lefeküdtem vele. Elmondjam a barátomnak? Végülis ő volt a hibás mert nem ért rá.19L

Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
Így jár akinek kicsi a farka. Szegény srác 😂
2019. dec. 1. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Èn meg a barátja vagyok ès tènyleg dolgozni mentem,csak azt nem mondtam el neki hogy a barátnöjèhez,mert segitsèget kèrt hogy kormoljam ki az ánuszát..
2019. dec. 1. 17:51
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
En masik haverja vagyok velem is b*szott a csaj 1x 2x, de csak azert mert a baratnom nem ért rá
2019. dec. 1. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem igaz semmi. Én a haver apja vagyok, velem kúrelgat a kiscsaj. Az igazság az, hogy túl idős már, ezért a húgát kezdtem el fűzni egy ideje.

45F

2019. dec. 1. 19:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a lány öreganyja vagyok. Engem senki sem akar kikormolni? Már be vagyok pókhálózva ott lenn.

90/Marika néni

2019. dec. 1. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
En a postas vagyok, neha belemegyek a csajba mert az anyja nem ér rá
2019. dec. 2. 05:21
 17/18 anonim ***** válasza:
11%

Honnan tudod, hogy a kérdező pasijának mekkora a farka? Erről nem is volt szó.

2019. dec. 2. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a kérdező SZERELME!

És igen hibásnak érzem magam...

Dolgoztam, hogy vegyek 1 gyűrűt amivel eljegyzem!

De tanultam a dologból, hétvégén nem megyek többet dolgozni, inkább uzsora kölcsönt veszek fel, és úgy veszem meg neki azt a többszázezres gyémántgyűrűt, mert ha valaki,ő megérdemli!

A haverját meg megkértem, hogy ha legközelebb meg akarja qurni a csajomat, inkább szóljon nekem, és inkább ledohányzom én őt! 😂😂😂😂

Trollkodni igenis jó! 🤗

2019. dec. 4. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!