Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az ok hogy egy pasi nem tud csókolózni, pedig volt már barátnője?
Mi az, hogy nem tud?
Esetleg csak neki nem az a jó csók, ami neked, nem?
Ízlések és pofonok.
Én 16 évesen smároltam egy csajjal akinek akkora volt a szája mint egy 5 forintos érme. Azt mondta baromi bénán csókolok és nem is tudok.
Lehet, hogy csak nem illetek össze.
Pontositok:
Mondjuk ugy hogy alig nyitja ki a száját.
A nem illünk össze nem igaz mert a szex valami fenomenális.
Minden kapcsolatban van valami bibi. Ugy tunik nalatok itt van. :D
De a jo hir hogy ezen aztan tenyleg konnyu javitani.
Ha ez számít, velem ugyanez volt, csak ő volt a lány, és neki volt már barátja (ráadásul 2 évig). Nem akarok kertelni, úgy csókolózott, mintha 10 éves lett volna, ahogy írtad nem nyitotta ki a száját, de még a fejét sem billentette meg az enyémmel ellentétes irányba (nem fogta fel hogy ezt így "kell"). Az első csók az úgy nézett ki, hogy összezárt feszes szájból erősen dugdosta ki a nyelvét, nekem vele volt az első csókom...
"Mi lehet az ok"? Csak egy tipp, de szerintem a csók az egyetlen amit tényleg adni kell, ezért érzelmi intelligencia nélkül sehogy nem fog menni. Minden más, még az orál is, az attól a legjobb, ha imádod, élvezed magadnak is csinálni és ezt ő is nagyon megérzi. De a csók ha nem heves szex közben történik akkor az 99% érzelmi dolog, ennek megfelelően kéne érteni hozzá. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!