Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 40 évesen inkább a huszon éves fiúk próbálkoznak mint a korom beli férfiak?
Kèrdező.
Ennek több oka van.
Az egyik, hogy sok 20 èves fiù nem tud össze jönni egy vele korabeli lànnyal mert azok àlom vilàgban èlnek ès olyan elvàràsaik vannak amiket egy 20 èves pàlya kezdő fiù nem tud megteremteni.
A màsik ok, hogy egy 20 èves fiù sokkal több szeretetet ès kiegyensùlyozottsàgot kap egy 30-40 es nőtől.
Èn màr csak tudom mert velem ugyan ez volt mikor 20 èves voltam.
A velem egykorù lànyok kb azt vàrtàk, hogy utaztassam őket mint egy hernegnőt, minden kìvànsàgukat lessem ès ne tegyem szòvà, ha 5 percenkèt vàltoztatjàk a vèlemènyüket, igèretüket. Ez a korosztàly felsőbbrendűnek gondolja magàt a semmire.
Egy 40-es nő sokkal nyugodtabb ès kiszàmìthatòbb ès sokszor a szex is sokkal jobb egy ilyen nővel.
A 20-as èveimben èn sokszor voltam 30-40-es nőkkel a fent emlìtett okok miatt.
41F
22#
Velem egykorú párom van. De ha egyedül lennék akkor 28-tól felfelé keresnék. Azt választanám aki külsőre tetszik és belsőleg a legjobban passzol hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!