Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy exélettárs (nő) miért hagyja magát simogatni, taperolni?
6 évig voltunk együtt,10 hónapja mentünk szét.Vett egy új tv-t azt üzemeltem be neki. Előtte az eltelt hónapok alatt néha beszéltünk facen,felhívtuk egymást,de így a telefonba meg a facen mindig azt mondta,hogy ne ringassam magam semmibe mert úgysem lesz semmi szex ha esetleg kávéznánk is valahol. Oké..most se volt,de kíváncsi voltam,hogy érzek-e még valamit azért simogattam meg mindent mindenhol jó alaposan. De ő nem ellenkezett!Mivel exe vagyok mondhatta volna,hogy meg ne próbáld,de nem mondta.
Lehet,hogy ő is kíváncsi volt,hogy érez-e még valamit ha hozzá nyúlok?
Nincs senkije, és nekem sincs.
De lehet,hogy igazad van utóbbi hozzászóló.
És,hogy minek hívott be?
Csupán max beszélgetni. Klasszikus kérdések.. van-e valakim,sokat dolgozok-e?stb..
Igen.. a szemében mindent láttam,vegyes érzelmet. és azt is hagyta,hogy az ajkait körkörössen,érzékien végig pásztázza az ujjam. Utoljára rá 2 napra beszéltünk facen valamiről(rólunk)... az utolsó mondata az volt,hogy "ne bonyolítsam már az agyát"!
:)
Saját magadnak ellent mondassz és nagyon béna vagy.
Minek simogattad ha semmi nem volt utána?
Hokiztál.
Ismerem eléggé! Többet nem engedett volna már! Ebből is csak max 3 perc volt.
Kívántam mert jól nézett ki, és nem tudtam ellenállni! Ja.. amúgy utána otthon kivertem a balhét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!