Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok taperolni a nők seggét a tömött villamoson vagy metrón?
Biztos van itt is 1-2 olyan idióta, aki szokta vagy már csinálta.
Komolyan mondom, hogy szerintem nagyon gáz ötlet. Ilyet csak a betegek csinálnak.
Nekem volt már benne részem, hogy megfogták. Egy cseppet sem jöttem izgalomba, szóval ne ezzel próbálkozzatok.
Még nem csináltam, de nem járok nagyon ilyen helyeken. Buliban már előfordult saját magam szórakoztatására.
4: No nem is az a lényeg, hogy te jöjj izgalomba, elhiheted.
#4-esnek:
Attól, hogy Te nem szereted a citromízű fagyit, még más szeretheti... :-)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy amit egyvalaki gondol az az ő számára igaz, de ezzel mindenki ígyvan... ...tehát ahány ember annyi igazság! :-)
Azaz meg lehet érteni a Te nézőpontodat is, én is csodálkoznék, ha egy érintéstől felizgulnál... :-)
De én sem tartom magam betegnek csakazért, mert van olyan nő, akit ha meglátok és csak meglátok már elönt a vágy! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!