Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok taperolni a nők seggét a tömött villamoson vagy metrón?
#9! Értem én, hogy elönt titeket a vágy, de ne így fejezzétek már ki.
Nagyon "kellemes" tud ám lenni, hogy felszállok reggel a villamosra, hopp megfogták a seggem, majd arrébb állok megint megfogták...-.-" És ez délután sincs ám másképp!
Szóval biztos van, hogy valaki élvezi, de szerintem az a kisebb százalék.
Én szoktam szórakozó helyeken.
De vigyázni kell, volt már hogy a kanjaik bebaszkodtak egy-két csikalángost.
Aki legutóbb megfogta a fenekem a buszon, azt úgy vágtam pofon tenyér éllel, nem ájult el, de elszédült és elesett.
25N
Szerintem sem teljesen normális dolog. Egy szórakozóhelyen, buliban természetesen már kissé más, de ez hivatalosan is zaklatás, azaz ha a nő akarja rendőrt hívhat. Lehet, hogy van nő, aki élvezi, de szerintem legtöbb inkább megijed, akkor is, ha elmosolyodik. Mert mi van ha a taperoló (ami a legtöbb nő szerint nem normális dolog, legalábbis ilyen közegben) egy elmebeteg állat, aki ha rá mer szólni megüti, követi, stb...).
A legtöbb nő, ha zaklatják megijed, és két variáció lehetséges, vagy megpróbálja figyelmen kívül hagyni, vagy mosolyog. Persze vannak olyanok is, akik nem ijednek meg, és kapsz egy pofont, vagy rászól az illetőre.
Nekem az a véleményem, hogy a legtöbb ilyen ember (taperoló, zaklató, mutogató stb..) idős, ronda, magányos, zavart, aki p@ncit csak fényképen lát, ezért állandóan fusztrált. (Szerintem az ilyenekből lesznek később az erőszakolók, a nőket fizikálisan is fenyegető barátok, pasik (ha talál nőt), férjek.). Persze biztos vannak közöttük jóképű fiatalok is, millióból 1 talán, de mégsem. Azt hiszem, az olyannak nincs szüksége erre, mert inkább őt taperolja folyaton egy ocsmány nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!