Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszik rá az állatokat az emberrel való közösülésre?
Elég beteg dolgokat mutattak nekem: kutya, ló...
Hogyan veszik rá ezeket az állatokat, hogy emberrel szexeljen??? Nem bírom felfogni... bár azt se, hogy miért... mi veszi rá az embert.. na mindegy, nem is ez a kérdés
Hogy mennyire beteg vagy sem, az érdekes kérdés. Ha megkérdeznék egy konzervatív keresztényt, az anális szex is betegesnek lenne titulálva. Ha egy indiait, akkor a punci nyalás az. Kultúra kérdése hogy mi elfogadott és mi nem.
Hogy veszik rá? Azt hiszem a legtöbb ösztönösen átadja magát az élvezetnek. Láttam "szaporító" folyamatot kutyáknál. Ott orvos végzi kézzel. Gyakorlatilag a hímnek elég volt egy karikát formálni kézzel és már dugta is a kesztyűs kezet. A nőstény kutya meg lett ujjazva és úgy dugták belé a fecskendőt.
Ez csak arra enged következtetni hogy az állatok egy jelentős részének nem kell szinte semmi, csak hogy beindítsák a folyamatot.
Engem inkább az érdekelne, egy embernek mi kell hogy állatokkal szexeljen. Biztos van akinek mindegy mibe dugja be/mi dugja meg. De rajtuk kívül?
Ha van itt ilyen, megírhatná mégis miért.
Kérdezd meg az inszeminátorokat :)
Tessék japán lányok helyett nézegesd a sertés spermát mivel gyűjtik be:
Kedves Kérdező!
Ezt komolyan gondolod, mármint a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!