Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan veszik rá az állatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszik rá az állatokat az emberrel való közösülésre?

Figyelt kérdés

Elég beteg dolgokat mutattak nekem: kutya, ló...

Hogyan veszik rá ezeket az állatokat, hogy emberrel szexeljen??? Nem bírom felfogni... bár azt se, hogy miért... mi veszi rá az embert.. na mindegy, nem is ez a kérdés

2019. nov. 25. 22:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Hogy mennyire beteg vagy sem, az érdekes kérdés. Ha megkérdeznék egy konzervatív keresztényt, az anális szex is betegesnek lenne titulálva. Ha egy indiait, akkor a punci nyalás az. Kultúra kérdése hogy mi elfogadott és mi nem.

Hogy veszik rá? Azt hiszem a legtöbb ösztönösen átadja magát az élvezetnek. Láttam "szaporító" folyamatot kutyáknál. Ott orvos végzi kézzel. Gyakorlatilag a hímnek elég volt egy karikát formálni kézzel és már dugta is a kesztyűs kezet. A nőstény kutya meg lett ujjazva és úgy dugták belé a fecskendőt.

Ez csak arra enged következtetni hogy az állatok egy jelentős részének nem kell szinte semmi, csak hogy beindítsák a folyamatot.

Engem inkább az érdekelne, egy embernek mi kell hogy állatokkal szexeljen. Biztos van akinek mindegy mibe dugja be/mi dugja meg. De rajtuk kívül?

Ha van itt ilyen, megírhatná mégis miért.

2019. nov. 25. 23:02
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Meg miért ló meg kutya van ilyenkor terítéken? Jó, a ló a nagy szerszám maitt gondolom, de szerintem az egséz eg ypolgárpukkasztás, lázadás. Miért nem majmokkal, gorillákkal szexelnek, aki genetikailag a leghasonlóbb az emberhez?
2019. nov. 25. 23:25
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
Hangyával senki se akar közösülni?
2019. nov. 25. 23:33
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Kérdezd meg az inszeminátorokat :)

Tessék japán lányok helyett nézegesd a sertés spermát mivel gyűjtik be:

[link]

2019. nov. 26. 00:05
 15/20 A kérdező kommentje:
a pénz nagy úr sztem...
2019. nov. 26. 09:42
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
egyátalan nem kell rávenni.A kan kutya ugyanugy beindulhat a nöi hormonokra.nyalni is imád.ez ösztön
2019. nov. 26. 16:23
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés alkalmas a köznyugalom megzavarására. Indokolt lenne minél hamarabb törölni.
2019. nov. 26. 19:12
 18/20 Mickbro ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ezt komolyan gondolod, mármint a pénzt?

2019. nov. 28. 22:56
 19/20 A kérdező kommentje:
hát mégis mi másért közösülne egy nő / férfi kutyával lóval akármivel, ha nem a pénz miatt?
2019. nov. 29. 22:59
 20/20 anonim ***** válasza:
van olyan lány aki verte már ki kutyának vagy nyalatott kivancsiságból?
2020. ápr. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!