Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kíváncsi vagyok a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok a leszbikus közösülésre, milyen veszélyei vannak ennek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha találkozok valakivel, féljek valamitől?

Hogyan/hol érdeklődjek eziránt?

Szeretnék tapasztalatokat szerezni egy kb tizenéves( velem egykorútól)

Van bármi ami bajt jelenthet?

Nem viccből írtam ki, normális válaszok érdekelnek

2018. ápr. 16. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Nincs semmi veszely csak elvezet :D nem kell semmi miatt aggodnod, nincsenek fertozesek es terhes se leszel
2018. ápr. 16. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Női kéjgyilkosoktól félsz?
2018. ápr. 16. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
ugyanattól, amitől egy heteró kapcsolatban kell félni...
2018. ápr. 16. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem ugy gondoltam, hogy barmi olyan veszelye lenne ami a hetero kapcsolatnak nem

Csak hogy ez egy alkalmi dolog lenne lehet, es kell felnem attol hogy pl: felveszi a torteneseket?

Ilyesmik, remelem semmi banto nem jott ki senki szamara

2018. ápr. 16. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván légy ésszerűen óvatos,azért nem llyan világban élünk ahol nincs ok az elővigyázatosságra.

Ne be ugorj be 2 nap chatelés után senki ágyába. Minél jobban ismerd meg mielőtt találkozol vele,első lépésként ha felveszed valakivel a kapcsolatot interneten keresztül mindig győzödj meg róla,hogy valódi a személyazonossága,márcsak a kamupasik elkerülése végett is,de igen, történthet olyan hogy valaki másnak kiadva elcsal pl.egy elhagyatott helyre,persze nem kell parázni,de ne is legyél meggondolatlan.Pl.beszélj vele telefonon,skipe-oljatok.Ha élőben ismerkedtek meg könnyebb dolgod van,mindenképp fontos hogy jól megismerd mielőtt bizalmat szavazol neki,tehát beszélgessetek,ismerkedjetek minél többet,figyeld meg a viselkedését, ez amúgy is hasznos, könnyebben kiszúrhatod mi az ami később problémákat fog generálni a kapcsolatban,miben passzoltok össze stb. És persze azt is megláthatod hogy hajlamos-e olyamire ami neked kizáróok,mint a felvételek,egyebek készítése,pl.ha a parkban piknik közben is fotóz,hiába mondod hogy most ne,az intő jel.Vagy ha a közös programokban hozzátok furakodik egy pasi akkor valószínü hármasozni akarnak, ha 10 perc után rámenősen nyomul vagy büszkén mesél a hódításairól,akklr kalndozó,könnyűvérű típus. Van esély nemi betegség átadására nők között is,ami ellen a legjobb védekezés a megelőzés,így erkölcsösebb lánnyal menj bele majd szexbe stb.És először nyílvános helyeken szervezzétek a randikat,programokat, idegennel ne menj se a lakására se más elhagyatott helyre,és lehetőleg az első 2-3 találkozót nappal bonyokítsátok le.

2018. ápr. 16. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Köröm 😆😆😆😆

24l

2018. ápr. 18. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!