Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a leszbikus közösülésre, milyen veszélyei vannak ennek?
Úgy értem, ha találkozok valakivel, féljek valamitől?
Hogyan/hol érdeklődjek eziránt?
Szeretnék tapasztalatokat szerezni egy kb tizenéves( velem egykorútól)
Van bármi ami bajt jelenthet?
Nem viccből írtam ki, normális válaszok érdekelnek
Nem, nem ugy gondoltam, hogy barmi olyan veszelye lenne ami a hetero kapcsolatnak nem
Csak hogy ez egy alkalmi dolog lenne lehet, es kell felnem attol hogy pl: felveszi a torteneseket?
Ilyesmik, remelem semmi banto nem jott ki senki szamara
Nyílván légy ésszerűen óvatos,azért nem llyan világban élünk ahol nincs ok az elővigyázatosságra.
Ne be ugorj be 2 nap chatelés után senki ágyába. Minél jobban ismerd meg mielőtt találkozol vele,első lépésként ha felveszed valakivel a kapcsolatot interneten keresztül mindig győzödj meg róla,hogy valódi a személyazonossága,márcsak a kamupasik elkerülése végett is,de igen, történthet olyan hogy valaki másnak kiadva elcsal pl.egy elhagyatott helyre,persze nem kell parázni,de ne is legyél meggondolatlan.Pl.beszélj vele telefonon,skipe-oljatok.Ha élőben ismerkedtek meg könnyebb dolgod van,mindenképp fontos hogy jól megismerd mielőtt bizalmat szavazol neki,tehát beszélgessetek,ismerkedjetek minél többet,figyeld meg a viselkedését, ez amúgy is hasznos, könnyebben kiszúrhatod mi az ami később problémákat fog generálni a kapcsolatban,miben passzoltok össze stb. És persze azt is megláthatod hogy hajlamos-e olyamire ami neked kizáróok,mint a felvételek,egyebek készítése,pl.ha a parkban piknik közben is fotóz,hiába mondod hogy most ne,az intő jel.Vagy ha a közös programokban hozzátok furakodik egy pasi akkor valószínü hármasozni akarnak, ha 10 perc után rámenősen nyomul vagy büszkén mesél a hódításairól,akklr kalndozó,könnyűvérű típus. Van esély nemi betegség átadására nők között is,ami ellen a legjobb védekezés a megelőzés,így erkölcsösebb lánnyal menj bele majd szexbe stb.És először nyílvános helyeken szervezzétek a randikat,programokat, idegennel ne menj se a lakására se más elhagyatott helyre,és lehetőleg az első 2-3 találkozót nappal bonyokítsátok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!