Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ilyenekben hazudni? Azt hiszi nem számít?
Mi értelme van azt hazudnia egy nőnek hogy 26 éves, miközben 40??? Mi értelme van azt hazudnia egy nőnek hogy vékony, miközben kövér de nem kicsit???
Kapcsolatba lépünk, megvan a közös hullámhossz, telefonon dumcsi, minden oké, megbeszéljük, hogy összefutunk szexelni egy nagyot, és tessék! Ott áll valaki aki nem is hasonlít a fotóra! Tizenöt évvel öregebb és harminc kilóval nehezebb. Azt gondolta, hogy mellékes???
A végén pedig még meg van sértődve, ha elküldöm a pitsába???
Valaki segítsen megérteni!!!
Uh ez nagyon gáz
De pasik is csinálnak hasonlot.
Bár nem értem h telon nem hallottad hogy nem 26 évessel beszélsz hanem 40-el?
N
Mekkora tré.. Sajnálom öregem!
Erre szerintem még ő maga sem tudna/merne őszinte választ adni.
A 80-90kg nálam baromira nem teltkarcsú. Az dagadt! Olyan 60kg körül lehet teltkarcsú, ha az a plusz súly csak zsír. De lehet a 60kg spotros is, ha az a plusz csakis izom! Én az ilyet szeretem a legjobban! És ja, kihagytam! Nem is hiszem, hogy felállt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!